Fire nybegynnertips for å skape et moderne baderom

Posted by

For mange av oss er badet det ene rommet i huset der stilen ikke har endret seg i løpet av 15 år. Snarere enn å bruke penger på å renovere badet, legger vi pengene til renovering av kjøkkenet, kjøper nye møbler og tepper til stuen, eller renoverer soverommet. Badet er nesten alltid det siste rommet i huset til å få en ansiktsløftning. Likevel vil tiden komme (eller ganske muligens har kommet) for badet å kaste bort badets 1970-tallet tapet og linoleum, og bli gjenfødt i som et moderne bad en mer moderne innredning.

Men renovering av badet krever mer enn å endre maling, tapet og gulv. Hvis du vil gjøre det riktig, må du kvitte deg med de gamle baderomsmøblene, vasken og kranen, (ja, selv kranen) og erstatte dem med noen moderne badearmaturer.

Alternativer for et moderne bad

Hvis du ikke har holdt deg oppdatert på de nyeste designene for moderne baderom, kan du ikke innse hvor mange forskjellige stiler og motiver du har å velge mellom (tro det eller ikke, avocado grønn og gul er ikke «inn» lenger). Nyere design for moderne bad har blitt ganske banebrytende, og enda viktigere, rimelig. På grunn av internett- og nettbutikker for renovering av baderom, er mange av dagens «hippe» -design mer tilgjengelige og rimelige for publikum.

Selv om det disse designene kan være rimelig og enkelt tilgjengelig, vil mange mennesker fortsatt slite med å finne ut hvilke stiler som passer for dem og hvordan de velger riktig inventar til badet.

Velge et moderne servantskap

Servantskap du får kjøpt i dag er både funksjonelle og elegante. De kommer i mange forskjellige størrelser, former, høyder, dybder, farger, materialer, etc. Nøkkelen til å velge et elegant servantskap ut av de hundrevis av moderne produktene som er tilgjengelig på markedet i dag, er å velge en som: 1) passer til ditt baderom, og 2) matcher den nye fargen på badet ditt.

Velg en moderne baderomsvask

Tro det eller ikke, vasker kommer i mange forskjellige farger og former. I dag kan du finne baderomsvasker i hvilken som helst farge med omtrent hvilken som helst design som er trykt på den. Det er ingen grense når det gjelder design, men det er en grense når det gjelder å kjøpe en til ditt ditt nye moderne bad. Du bør aldri kjøpe en vask uten å vurdere alt annet som går inn i ditt nye bad. I mange tilfeller er vasken knutepunktet på badet og knytter hele rommet sammen. Hvis du velger en moderne vask som ikke fungerer med alle komponenter på badet ditt, kan utseendet på det renoverte badet ditt lide kraftig. Når du velger en moderne vask, finn en som passer til rommet og passer til ditt nye (eller eksisterende) servantskap. Din vask og servantskap skal vises og fungere som en solid enhet. Ikke velg en vask bare fordi den er «kul» eller har en fantastisk design. Pass på at vasken du velger passer perfekt til ditt servantskap og den nye innredningen på badet ditt.

Velge en moderne baderomskran

Hvis du virkelig ønsker å forvandle det moderne badet ditt til et kunstverk, må du velge kranen nøye. Moderne baderomskraner kommer i forskjellige former og størrelser, og gir deg mange alternativer å velge mellom. Vasken og servantskapet du velger, dikterer høyden, dybden og formen på kranen du trenger. Ikke kjøp en kran som fører til at vasken din og servantskapet ser merkelig ut (det er enklere å gjøre enn du tror). Finn en som har den perfekte høyden, dybden og formen for din vask / servantskap.