Jottacloud

Jottacloud

Posted by

Er du lei av å miste viktige filer og dokumenter? Eller kanskje du vil ha tilgang til bildene dine fra hvor som helst i verden uten å måtte bære med deg en stor harddisk? Da er Jottacloud kanskje svaret på problemet ditt. Med denne skybaserte lagringstjenesten kan du enkelt sikkerhetskopiere alle dataene dine, dele dem med andre og få tilgang til dem når som helst og hvor som helst. Og det beste av alt? Det er både enkelt og rimelig. Les videre for å finne ut mer om hva Jottacloud har å tilby.

Hva er Jottacloud?

Jottacloud er en skybasert lagringstjeneste som lar deg sikkerhetskopiere og lagre filene dine på nettet. Dette betyr at du kan glede deg over ubegrenset dataoppbevaring og tilgang til alle filene dine fra hvor som helst i verden, så lenge du har Internett-tilkobling.

Tjenesten fungerer ved å synkronisere de valgte mappene på enheten din med Jottacloud-serverne. På denne måten vil endringer gjort på én enhet automatisk vises på andre enheter knyttet til samme konto.

Jottacloud støtter også deling av individuelle filer eller hele mapper med venner eller kolleger. En annen flott funksjon er muligheten til å gjenopprette slettede filer opp til 30 dager etter fjerningen.

Det beste av alt – dataene dine blir alltid beskyttet med høyeste grad av sikkerhet takket være den sterke krypteringen brukt under opplasting og nedlasting. Og hvis du trenger ekstra datasikkerhet, kan du aktivere tofaktorautentisering for økt beskyttelse mot uautorisert tilgang.

Hva koster Jottacloud?

Jottacloud har forskjellige priser avhengig av hvor mye lagringsplass du trenger. Du kan blant annet velge mellom personlige og bedriftsplaner som tilbyr fra 1 TB til ubegrenset skylagring.

Jottacloud til hjemmebruk er enten personlig – med en bruker, eller du kan velge “Home” som kan deles. Velger du en gratis personlig plan, får du opptil 5 GB med lagringsplass. Vil du ha ubegrenset lagring kan du velge en personlig plan til 99 kr. per måned. Home-planene går fra 1 til 10 TB, og koster mellom 69 og 559 kroner, og inkluderer opp til fem familiemedlemmer.

For bedriftskunder kommer prisene an på antall brukerkontoer og størrelsen på hver brukers behov. Bedriften får også flere fordeler inkludert prioritert teknisk støtte og mulighet for å legge til flere admin-kontoer.

Hvem kan bruke Jottacloud?

Jottacloud er en skybasert tjeneste som kan brukes av alle som ønsker å lagre, dele og sikkerhetskopiere viktige filer. Tjenesten er egnet for både private brukere og bedrifter.

For privatpersoner gir Jottacloud muligheten til å lagre store mengder med bilder, videoer og dokumenter på et trygt sted i skyen. Du kan også enkelt dele filene dine med venner og familie ved å sende en lenke eller invitere dem til din Jottacloud.

Bedrifter vil kunne dra nytte av den økte produktiviteten som kommer med at ansatte har tilgang til viktig informasjon fra hvor som helst og når som helst. På denne måten kan teamet jobbe sømløst sammen uten begrensninger i tid eller geografi.

Jottaclouds fleksible prisplaner gjør det også mulig for studenter, frilansere eller småbedriftseiere å utnytte de samme funksjonene på en kostnadseffektiv måte.

Uavhengig av om du er student, arbeidsgiver eller bare trenger mer plass for bildene dine så har Jottacloud noe for deg.