SendRegning

SendRegning

Posted by

SendRegning er en nettbasert betalingsløsning som lar brukere sende og motta penger digitalt over Internett. Det gjør det mulig å sende merkede betalinger til andre som er koblet til din bankkonto, og du starter denne prosessen ved å opprette et SendRegning-konto. Dette alternativet er spesielt gunstig for bedrifter som ønsker å administrere sine faktureringsprosesser raskt, effektivt og med minimal egeninnsats. SendRegning lar deg legge inn kontonummer, navn på mottaker og beløp for alle dine fakturatransaksjoner, noe som betyr at du kan spare tid når du håndterer salget ditt.

Opprett SendRegning-konto

For å opprette en SendRegning-konto, må du først gå til nettsiden. Når du har åpnet siden, klikker du på «Opprett konto» og begynner å fylle inn de nødvendige detaljene for å opprette din nye konto. Du vil bli bedt om å oppgi ditt navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse samt et passord som skal brukes sammen med e-postadressen din for å logge på i fremtiden. Når du er ferdig, har du opprettet din SendRegning-konto og kan begynne å sende betalinger digitalt.

Fakturér med SendRegning

Du kan sende og administrere elektroniske fakturaer med godkjent EHF-standard med SendRegning. Dette systemet gjør det mulig for virksomheter å effektivt og sikkert fakturere kunder med fleksible betalingsalternativer, samtidig som det gir oversikt over alle innsendte og mottatte fakturar. SendRegning lar brukerene automatisere hele fakturarutinen fra utsendelse til betaling, noe som reduserer behovet for manuell inndata og øker både nøyaktigheten på rapportering og deres evne til å opprettholde et høyt nivå av kundeservice.

SendRegning på mobilen

SendRegning er den ideelle løsningen for å sende betalinger fra mobilen. Med SendRegning-appen kan du registrere deg, logge på og begynne å motta og sende betalinger med ett eneste klikk. Appen støtter både Android- og iOS-enheter, slik at du kan bruke den til å administrere midler overalt, når som helst. Når du har gjort opp transaksjonene dine i appen, kan du følge med på dem via nettsiden for å holde oversikt over alle utgående og inngående betalinger.

Sikker kommunikasjon med SendRegning

SendRegning har den tryggeste og mest pålitelige kommunikasjonen mellom parter. Det er et krypteringssystem som sikrer at ingen tredjeparter får tilgang til dine personlige opplysninger eller betalingsdetaljer. Du kan også registrere deg med tofaktorautentisering for å gi ekstra beskyttelse mot hacking. Dessuten leveres SendRegning med lagringssikkerhet for å sikre ditt innhold i nettverket og mot spredning, samtidig som det er enkel og intuitiv å bruke.

Send EHF med SendRegning

EHF-faktura er en digital faktureringsstandard som brukes av privatpersoner og bedrifter. Det er utviklet av EDI Norge og standardiserer fakturautsending mellom ulike selskaper. Systemet gjør det mulig å sende, motta, betale og administrere elektroniske fakturaer raskt, effektivt og sikkert. Dette øker effektiviteten ved å redusere behovet for papirfakturering og manuell inndata, samtidig som det gir sikkerhetsgarantier til kunder om at deres kontodetaljer ikke vil bli misbrukt.

De fleste offentlige virksomheter, og noen private bedrifter, har gått bort fra å akseptere papirfakturaer eller fakturaer som sendes per e-post fra sine leverandører. I stedet krever de at alle leverandørfakturaer sendes inn elektronisk, som for eksempel via EHF-faktura. Dette bidrar til å redusere unødvendig papirbruk og administrasjonstid, samt øke integriteten ved å sikre at hvert dokument ikke kan manipuleres etter sending.