En meget god arbeids- og reisekamerat – Microsoft Arc Touch Mouse

Posted by

Microsoft lager ikke bare programvare, men også PC-utstyr. Spesielt mus har Microsoft vært gode på å produsere, og de siste årene har jeg brukt Microsoft Arc Touch Mouse. Dette er en mus som kan klappes flat, og er derfor veldig bra å ha i vesken på reise eller dersom du arbeider mobilt.

Arch Touch Mouse har vært noe vanskelig å få tak i til tider, uvisst av hvilken grunn, for dette er et virkelig godt produkt. Den har også vært høyt priset (sett den helt opp i kr 750), men nå er det mulig å kjøpe den for ned til ca 400 (fra seriøse forhandlere). Jeg har også sett den i Expert-butikker nå for en helt grei pris, så jeg ville ikke nøle med å teste ut denne.

Musen er meget god å bruke, bruker lite batteri (skifter ca. hver 6 måned) og gir en tilfredsstillende presisjon på de fleste underlag (utenom glassplater og glassblanke flater). Scrollingen er god, og knappene kan virke noe harde i starten, men de blir bedre etterhvert. Den har ikke sideknapper for dem som benytter dette, og du må bruke en USB-dongle for å kommunisere med musen. Sistnevnte er imidlertid så liten at den har jeg i PCen hele tiden uten at det har bydd på problemer av noe slag.