Ny teknologi gjør det lettere å investere online

Shop etter sko på nettet

Posted by

Annonse

Liker du å handle på nettet? Visste du at sko er et av nettets mest voksende handelsvarer?

Er du en av dem som har omfavnet netthandel? Det er godt mulig, for flere og flere av oss bruker nettet til å handle på. Også produkter som mange «eksperter» trodde var umulig å selge på nettet – som for eksempel sko.

For vi vet jo hvor mye sko kan variere i størrelse fra modell til modell, så mange har vel følt at det beste når det gjelder sko er å kjøpe dem i en fysisk butikk.

Men det har skjedd mye med netthandel på meget kort tid, og ikke minst er dette verdifullt når det gjelder frakt.

Kjøp på nettet uten å betale frakt

For frakt er dyrt i Norge, som alt annet. Norge er et langstrakt land, og om vinteren kan ting ta lang tid. Likevel har det skjedd mye her, og det er nesten utrolig at mange nettbutikker tilbyr gratis frakt. Noen har gratis frakt for alle sine produkter, andre begrenser den gratis frakten til innkjøp over en viss størrelse – for eksempel 1000 kroner.

Men om du tenker deg litt om så ser du sikkert at det slett ikke er vanskelig å handle for 1000 kroner. Spesielt ikke når vi snakker om sko. Om du ikke vil bruke 1000 kroner på ett par sko kan du jo kjøpe flere par når du først er i gang. Og om du ikke trenger flere par kan du jo finne skotilbehør, sokker eller andre produkter på nettstedet slik at du kommer opp i 1000 kroner.

Vi vet ikke hva Skoringen jobber med når det gjelder fraktpriser, men se utvalget her. Da forstår du sikkert at det ikke er noe problem å finne sko-relaterte ting på nettet.

Returrett

Legg også merke til at alle norske nettbutikker er pålagte å tilby returrett. Angrerettloven sier at alle har krav på minimum 14 dagers angrerett – som i praksis vil si returrett.

Det betyr at om du angrer kjøpet – uansett grunn – ja da er det bare å sende tilbake varene innen 14 dager så er nettbutikken forpliktet til å gi deg tilbake kjøpesummen.

Handle mer på nettet

Så når du ser disse tre tingene sammen: 1) Nettbutikker har bedre utvalg enn de fleste fysiske butikker, 2) ofte er frakten gratis, og 3) du har hele 14 dager på deg til å angre kjøpet – ja da ser du sikkert atdet er fullt mulig også å handle produkter og varer som klær og sko på nettet.

Det finnes så mye mer å ta av på nettet, så hvorfor ikke? Og om du kjøper litt for mange par sko er det viktig å skaffe seg en god skolreal, for eksempel fra www.traevarer.no?