Last ned filmer fra Amazon Video

Last ned filmer fra Amazon Video

Posted by

Amazon Video er en populær streamingtjeneste som ble lansert allerede i 2006 av selskapet Amazon Inc. Siden den gang har Amazon Video bydd på populære TV-serier og filmer til privatpersoner i hovedsakelig USA.

Amazon Video er nå tilgjengelig for privatpersoner i Norge. I den forbindelse vil vi i denne artikkelen redegjøre for hvordan du kan benytte deg av programmet Audials Movie for å laste ned TV-serier og filmer hos Amazon Video i Norge.

Last ned

Slik laster du ned TV-serier og filmer hos Amazon Video

  • Start med å laste ned det velkjente programmet Audials Movie. Deretter installerer du programmet på en Windows-basert datamaskin. Dette programmet behøves ikke å registreres for å fungere på datamaskinen din. Hvis du er usikker på om Audials Movie er det riktige programmet for deg kan du forsøke en demoversjon som kan lastes ned gratis.
  • Når du har installert Audials Movie på datamaskinen din starter du programmet i Windows. Du velger så alternativet Video Streaming som vises på venstre side. Deretter vil du få opp to ulike valgmuligheter på skjermen. Du må da velge alternativet Videopptak.

Du vil da se en oversikt over de ulike streamingtjenestene som er tilgjengelig hos Amazon Video. Dette er blant annet populære og kjente aktører som eksempelvis Hulu, Netflix , Amazon Video og YouTube.

Velg alternativet Amazon Video og gå videre til nettleserne Chrome eller Firefox for å se om du klarer å åpne tjenesten. Velg deretter den filmen eller TV-serien som du ønsker å se, laste ned eller ta opp. Dersom du har gjort alt riktig vil Amazon Video starte opptaket av det du har valgt.

  • Du finner opptaket av valgte video listet øverst til høyre inne på siden til Audials Movie. Du kan om ønskelig endre videoformatet før du starter opptaket. Hvis du ikke utfører endringer vil du kunne se opptaket i videoformatet MP4.

Du kan også spille av en video direkte i Audials Movie. I tillegg kan du både lagre innholdet på en harddisk og eventuelt overføre dette til en av dine andre bærbare enheter. Det anbefales at videoen spilles av i sin originale kvalitet og størrelse.