Sånn bruker du VPN til å spille spill på nett

VPN til Windows

Posted by

Denne VPN-løsningen fra NordVPN sikrer din Windows computer og ditt privatliv online imot overvåkning, misbruk og gir mulighet for å ferdes trygt på internettet.

Fordelen ved denne VPN til Windows er at du kan installere den på et ubegrenset antall Windows-baserte computere i din husstand – hvis du har en Mac computer, en iPad, iPhone og Android mobiltelefon kan du likesågodt installere denne VPN-løsning på disse enhetene – så du får beskyttet alle enheter i din husstand.

Last ned – Klikk her

Hva er grunnen til at en anvender en VPN?

En VPN er en sikkerhetsforutsetning som sikrer dine digitale enheter imot online misbruk, overvåkning og skjuler din online aktivitet så andre ikke kan følge med i ditt privatliv. Det er også en rekke andre fordeler ved en VPN som bla. gjør at du kan få adgang til hjemmesider som normalt er blokkert til bestemte geografiske områder f.eks. Netflix.com osv.

Her er en oversikt over fordelene ved en VPN:

– Med en aktiv VPN-forbindelse på dine enheter er all datatrafikk kryptert og ingen kan overvåke deg eller hva du foretar deg på internettet

– Du er fri for å bekymre deg om å gå på internettet via en offentlig WiFi-forbindelse med dine mobile enheter, da denne VPN beskytter deg på usikre nettverk

– Du kan surfe på hjemmesider som normalt er blokkert i f.eks. Norge eller sider som normalt kun kan tilgås i f.eks. USA

Rent teknisk så anvender denne VPN teknologien OpenVPN som er anvendt og anerkjent verden over som en troverdig VPN protokoll.

Hvordan fungerer denne VPN?

Denne VPN-løsningen er utviklet av produsenten NordVPN og heter «NordVPN til iPhone». Brukerflaten er meget enkel og lett å betjene. Du kjøper et abonnement til denne VPN som har en varighet på 12 måneder fra den dag du aktiverer produktnøkkelen og du kan installere denne VPN på et ubegrenset antall enheter i din husstand, uansett deres styresystem i.e. Windows, Mac, Android, iOS og Linux.

Det er ingen bindingsperiode eller automatisk fornyelse på denne VPN. Så snart ditt abonnement utløper kan du alltid velge å fornye det ved å kjøpe en forlengelse i våres webshop.

Last ned – Klikk her