Ny teknologi revolusjonerer spillbransjen

Bli med på å prøve fremtidens teknologi

Posted by

Det sies ofte innenfor teknologi at fremtiden allerede er her. Med den ekstremt raske veksten teknologien har sett over bare det siste året, så er nok dette sant. Den eksponentielle veksten har ført til at fremtiden allerede er her – men vi vet knapt halvparten av hva den kan gjøre. Sånn var det når kunstig intelligens først kom, og sånn er det mest sannsynlig med blant annet VR-teknologi også.

Selv om vi ikke vet akkurat hva teknologien kan brukes til i fremtiden, så vet vi i hvert fall at vi kan prøve den ut! Det finnes så mange spennende teknologier i dag som selges i form av små duppeditter. Ovennevnte VR kan en selvfølgelig se gjennom så kalte VR briller – en type teknologi som i dag ikke trenger å koste mer enn en tusenlapp.

Et annet godt eksempel er stemmeassistentene som mest sannsynlig vil være med på å forme hvordan automatiseringen kan få et menneskelig element ved seg. Enten det er kundeservice over telefon, eller roboter på matbutikken, så vil disse mest sannsynlig benytte seg av stemmeassistenter. I dag, gjennom våre mobiler, Alexa, Google Home, og andre kanaler for stemmegjenkjenning, så trener vi faktisk bare opp fremtidens roboter til å gjenkjenne.

Unn deg selv teknologiske duppeditter

Teknologi koster derimot penger, og derfor er det enkelte som styrer unna her, tross at en kan prøve fremtidens teknologi her og nå. Om dette frister deg, så se Elkjøp siste tilbud og kampanjer for å få gode priser på dine teknologiske duppeditter. Du fortjener det siste og beste, og med gode tilbud trenger det ikke være så urealistisk.

Kanskje skal du for eksempel kjøpe deg selv en drone – enheten mange mener vil brukes for å sende fremtidens pakker fra butikk til sluttbruker. Du kan montere et kamera på den, fly den opp i lufta noen titalls meter, og få en kul oversikt over ditt nabolag. Dette er virkelig hva det å nyte ny teknologi handler om!

Det finnes også mange andre gode eksempler på teknologiske enheter som du kan ha det gøy med. Uansett hvilke av disse det er snakk om derimot, så har disse til felles at de skal gi deg god underholdning og en lyst på å prøve ut teknologien. Det er nemlig et mål at folk flest er med på å forbedre teknologien bak. For selv om du kanskje bare har det gøy, så er din bruk av teknologi ofte rettet mot videre utvikling innen bransjen.

Hva blir det neste innen teknologien?

Det er ikke godt å si hva det neste blir innen teknologi, men det er mange forhåpninger. Innen generell underholdning for folk flest, så er det liten tvil om at AR og VR kommer til å ta helt av. Går vi et hakk opp i prisklasse, og over til bilene, så er de selvstyrte bilene som kanskje får aller mest oppmerksomhet fra forbrukerne.

Uansett er poenget at det er du som forbruker som skal ta deg av å teste ut alle disse enhetene. Ofte er det også de feilene, og ikke minst mulighetene, som du oppdager som fører til videre forståelse for bruksområder av fremtidens teknologi!