Spill sjakk mot Magnus Carlsen – app til smarttelefon

Posted by

Det er nå lansert en app til smarttelefon som gir deg mulighet til å spille mot den (igjen) nykronede verdensmesteren Magnus Carlsen. Appen er fortsatt i beta og under utvikling og det vil bli lansert nye versjoner regelmessig, men den gir allerede nå en god utfordring i sjakk.


I appen er det laget en egen sjakkmotor basert på Magnus Carlsens spillestil. Vanskelighetsgradene er basert på hvor god Magnus var til å spille i ulike aldre, og man kan spille mot Magnus på 19 nivåer. Du starter å spille mot Magnus når han var 6 år og ender med å konkurrere med en 23-årig Magnus.

 

Du kan velge å spille mot Magnus eller å trene med ham. Med i appen følger det en del treningsvidoer for sjakk. Foreløpig 3 for nybegynnere og 1 for viderekommende. Forhåpentligvis blir det flere av disse.

 

Appen har kun enspiller-funksjonalitet, men fremtidige versjoner vil ha flerspiller-funksjonalitet. Det er vel også sannsynlig at appen kommer i nettbrett-versjon.

Gjennom å spille på appen kan du få muligheten til å kvalifisere til å spille mot Magnus Carlsen live på et hemmelig sted. Appen er gratis, men det koster å oppgradere til ulike nivåer.