Produktbeskrivelse av Office Home & Student 2019

Produktbeskrivelse av Office Home & Student 2019

Posted by

Microsoft Office trenger ikke mye av en introduksjon, og Office 2019 er den siste og beste versjonen av suiten for forretningsbrukere. Det er viktig at det er ditt for en engangsbetaling, i motsetning til de vanlige abonnementsavgiftene som trengs for Office 365.

Selv om mange brukere nå vil bytte til Office 365, hvis du trenger Word, Excel, PowerPoint og Outlook på en enkelt datamaskin og kan leve uten forskjellige nettskydelingstjenester, er Office 2019 fremdeles verdt å se på. Her er hva du får og hvordan det fungerer.

Viktige funksjoner og apper

Få tak i Microsoft Office 2019, så har du de kraftigste kontorapplikasjonene til fingerspissene: Word, Excel og PowerPoint tilbyr en dybde og kontrollnivå som du ikke får fra Google Docs eller alternativer for åpent kildekontor.

Vi har lagt ut nøkkelkomponentene til Office 2019 nedenfor – klikk deg gjennom på noen av seksjonene for å lese våre detaljerte anmeldelser, som skisserer alle funksjonene og alternativene som er tilgjengelige i disse produktene.

Word

I stand til å ess hvilken som helst form for tekstbehandlingsjobb, Word er like behagelig å skrive brev, krangle enorme essays eller piske opp raske nyhetsbrev. Til tross for sitt vell av funksjoner og verktøy, klarer appen å fortsatt komme over som tilgjengelig og intuitiv, takket være det Ribbon-grensesnittet. Selv etter 30 år forblir dette tekstbehandleren å slå.

Excel

Fullpakket med funksjoner kommer ingen andre regnearkprogram virkelig nær Excel når det gjelder avanserte funksjoner. Nye funksjoner har vært tynne på bakken de siste årene, men det er bare fordi det allerede har alt du trenger – fra knusing av tallene på det årlige budsjettet til organisering av teerota.

PowerPoint

Det kraftige presentasjonsverktøyet får noen nye triks i Office 2019, inkludert støtte for å fremme lysbilder med Bluetooth-penner, et nytt zoomgrensesnitt for å hoppe mellom lysbilder og en kul morph-overgang. Det er kanskje ikke så magert som noen av de nyere rivalene (som Google Slides), men det er vanskelig å slå når det gjelder de generelle mulighetene.

Outlook

Den ene e-post-, kalender-, kontakter- og oppgaveapplikasjonen for å styre dem alle, fortsetter Outlook å imponere, selv om det som Excel ikke har blitt velsignet med mange oppgraderinger de siste årene. Likevel er det garantert å gjøre en fin jobb med å administrere e-postene dine på tvers av flere kontoer, og har nå en ny fokusert innboks for bare de viktigste meldingene dine.

Access

Microsofts ærverdige databaseapplikasjon er fremdeles tilgjengelig for deg når du henter et Office 2019-kjøp, skulle du ha behov for det, og appen forblir like solid og pålitelig som alltid. Nytt i denne versjonen er noen forbedrede diagramtyper, støtte for en håndfull nye datatyper og tilgjengelighetsoppgraderinger også, men ikke noe større.

Merk at Microsoft ikke har inkludert OneNote i Office 2019-pakken, selv om du kan velge å installere 2016-versjonen hvis du vil. I stedet skyver Microsoft brukere mot Windows 10 OneNote-appen (universelt tilgjengelig for alle), noe som skal være nok til å ta vare på alle dine notatbehov.

Office 2019 vs Office 2016

Office 2019 kommer ikke med et hav av nye funksjoner sammenlignet med forgjengeren, eller noe som nødvendigvis kommer til å endre spillet med tanke på produktiviteten din, men det inkluderer noen få oppgraderinger som er verdt å fremheve.

Som vi nevnte ovenfor, forsøker Outlook nye fokuserte innboksen å identifisere e-postene som er viktigst for deg, og skyver resten i bakgrunnen (selv om du trenger en Microsoft Exchange-konto for å bruke den). Det er også støtte for å få meldingene dine lest høyt, og bedre tidssone-støtte i kalenderkomponenten.

I Word har du forbedret muligheter for oversettelse, tekst-til-tale og tekstavstand, samt bedre støtte for pekepenner og digitale skriblerier i dokumentene dine. Også nytt er en fokusmodus som striper bort de omkringliggende distraksjonene når du bare trenger å lese gjennom noe på skjermen (som lesemodus i de fleste nettlesere).

Over i Excel har du fått lignende forbedringer til blekkfunksjonene, så vel som en smattering av nye funksjoner og nye diagramtyper for å få tennene dine i. Du kan nå også slippe 3D-modeller i regnearkene dine og se dem fra alle vinkler. Ulike andre justeringer og forbedringer av funksjoner som PivotTables er også inkludert.

Som nevnt ovenfor får PowerPoint en imponerende ny Morph-overgang, og bedre støtte for digital blekking (som med Word og Excel). Støtten til 3D-modellen vi allerede har referert til, er også inkludert i PowerPoint, og du kan nå eksportere en lysbildefremvisning som en 4K-video, hvis du synes det er et bedre alternativ å dele arbeidet ditt med andre.

Office 2019 vs Office 365

Det er ingen tvil om det, Microsoft foretrekker å ta pengene dine hver måned i stedet for bare en engangsbetaling uten oppfølging. Med det i bakhodet holder det med en rekke funksjoner som Office 365 eksklusivt, så du bør være klar over hva du går glipp av før du tar en beslutning om hvilken Office-versjon du skal gå etter.

Office 2019 vil ikke motta noen funksjonsforbedringer over tid, bortsett fra sikkerhetsrettinger og bug-squashing-oppdateringer. Office 365 får i mellomtiden nye funksjoner regelmessig – alt av nye ting i Office 2019 er allerede tilgjengelig for Office 365-brukere. For å få bedre funksjoner i Office 2019, må du oppgradere til neste engangskjøp av Office-kjøp, hvis Microsoft bestemmer seg for å gi ut et nytt.

En annen nøkkelfunksjon eksklusiv for Office 365 er OneDrive – det betyr skylagring for alle brukerne dine, enkel synkronisering på tvers av flere maskiner og sanntidssamarbeid om dokumenter. Det er mange fordeler med OneDrive hvis du jobber som et team, inkludert grunnleggende online versjoner av Office-appene.

Office 2019: konkurranse og konklusjon

Når det gjelder funksjoner og muligheter, er det fremdeles vanskelig å røre slike som Word, Excel og PowerPoint. Imidlertid er de skybaserte funksjonene og regelmessige oppdateringer av Office 365 vel verdt å ta hensyn til for forretningsbehovene dine, selv om du trenger å skaffe ut penger til Microsoft hver måned.

Det hele kommer til deg og virksomhetens behov. Hvis du jobber på en enkelt datamaskin, med ikke mye behov for å dele og samarbeide om dokumenter, er Office 2019 vanskelig å slå – du kan utføre en enkelt betaling, få programvaren installert, og så er du klar i årene fremover.