Guide og anmeldelse av appen Revolut

Anmeldelse av Bet365

Posted by

Bet365 har vært en av de mest synlige leverandørene i mediebildet de siste årene, og regnes av mange for å være den beste og mest allsidige bookmakeren, ikke bare i Norge, men i hele Europa. Selskapet har blitt synonymt med et stort utvalg av spill, noen av markedets beste odds, og en ekstremt velsmurt og velstrukturert virksomhet som appellerer til alle typer spillere.

Hvis du gjerne vil lese mer om de aller beste spillestedene på nett, så kan du trykke her og få mer informasjon om nettcasino.

Spillutvalg

Bet365-tilbudet dekker et bredt spekter av hva man kan forvente fra en av bransjens største leverandører. Uansett hvilken ukedag og på hvilket tidspunkt du gjerne vil besøke Bet365, er det alltid et hav av muligheter til å spille på praktisk talt alle tenkelige idretter og sportsgrener. Utvalget er alltid bredt, men de utmerker seg spesielt innenfor de klassiske spesialspillene. Ikke bare på de største idrettene og kampene, men også på de mindre hvor du ofte finner mange spesialspill på de enkelte kampene (1. scoringer, pause/slutt, asiatiske og vanlige handikap, mer/mindre, spillerprestasjoner, osv.).

Det finnes altså haugevis av spesialspill man kan kose seg med på praktisk talt alle kamper som har begrenset interesse. Der dette tidligere var forbeholdt de britiske ligaene, er tilbudet mye mer omfattende nå. Det er mer regelen enn unntaket at det tilbys 15–20 spesialspill per kamp, ​​selv om du beveger deg litt ned i divisjonene.

Et annet område der de er fremtredende er de såkalte toveisspillene på asiatiske handikap og mer/mindre. Her kan du spille på omtrent alle tenkelige linjer, og ikke bare de bredt tilgjengelige linjene som mer / mindre enn 2,5 mål.

Bet365 Odds

Bet365 er ofte blant bookmakerne i markedet som er tidligst ute med oddsen. Ofte blir oddsene også holdt på samme nivå hele tiden uten noen form for regulering, noe som viser en tro på evnene hos de som setter oddsene. Det skal også sies at de er kjent for å være veldig dyktige, spesielt når det kommer til britiske spill.

Tilbakebetalingsprosenten varierer fra omtrent 89 % i mindre ligaer (Japan, Tsjekkia etc.) og topper med 93 % i de store europeiske ligaene, inkludert Spania, England, Italia osv. Det er også gode tilbakebetalingsprosenter når det kommer til spesialspill, og hvis det spilles på asiatiske handikap eller mer/mindre (asiatiske linjer), da er tilbakebetalingsprosenten oppe på 96–97 %.

I idretter som golf, vintersport og trav hvor det tilbys et fint utvalg av H2H-odds, er tilbakebetalingen 91–92 %.

Bet365 og direktespill

Direktespilledelen har et utvalg som hører til blant de aller beste på markedet. Her finner du ikke bare direktespill på fotballkamper, men også på golf, ski, curling, trav og mye mer. De fleste direktespillene kan også kombineres med spill fra pre-match-delen, altså før kampene starter.

Direktevedding er integrert på nettstedet, og denne delen er som sagt blant de beste på markedet – ikke bare på odds, men også når det gjelder oversikt og tilgjengelighet.

Bet365 har dessuten det største utvalget av strømmerettigheter på markedet, og du kan følge en rekke kamper og arrangementer i direktespilldelen.

Nettsiden

Til tross for det enorme spekteret av spill, er nettsiden veldig oversiktlig utformet med virkelig god brukervennlighet. Det hele er bygget opp med en logisk struktur som gjør navigering både på kamp- og liganivå veldig enkel.Hvis vi skal nevne et problem, så er det at det ikke finnes en søkefunksjon som kan forenkle det å finne visse spill og hendelser. Denne mangelen trekker selvfølgelig ned helhetsvurderingen, men er ikke nok til at vi forandrer mening om helhetsinntrykket – og det er et veldig bra helhetsinntrykk!

Bet365 Mobil

Som på den tradisjonelle nettplattformen, er det ikke mye kundene savner når de surfer på de mobile enhetene sine. Det er en fornøyelse å navigere i hele spekteret av spill på både mobil og nettbrett, hvor direktestrømming og alle metoder for innskudd og uttak også er lett tilgjengelig. Det betyr at du også kan opprette deg som bruker hos Bet365 via en mobil plattform, noe som gjør hele opplevelsen enda mer brukervennlig.

Innskudd og uttak

Det mangler ikke transaksjonsalternativ, og du kan bruke alle de mest alminnelige betalingsformene.Legg likevel merke til at du bare kan bruke en utbetalingsmetode hvis du har brukt den samme innskuddsmetoden, noe som er en vanlig praksis hos flere britiske bookmakere.

Kundesupport

Du kan få norsk støtte på flere forskjellige måter, rådgiverne er tilgjengelige døgnet rundt og svarer generelt veldig raskt på henvendelser.Støtte inkluderer også en tjeneste med nettsnakk på direkten, hvor du kan komme i direkte kontakt med en støttemedarbeider døgnet rundt. Bet365s kundestøtte har blitt testet av utallige sider som anmelder spillsider, og denne tjenesten med nettsnakk på direkten har blitt kåret til en av de beste støtteavdelingene på markedet flere ganger.Om selv dette ikke er tilstrekkelig, kan støtten også kontaktes via telefon (avgiftsfritt nummer).

Mulige begrensninger på innsatsen

Du kan risikere å støte på en personlig grense, dvs. en grense for hvor høy innsats du kan plassere på et spill. Denne politikken gjelder i større eller mindre grad for mange bookmakere, men hvis du er en storspiller er ikke Bet365 den perfekte bookmakeren for deg. Hvis du er dyktig og vinner mye, da KAN du få satt en grense for hvor mye du kan satse. Denne grensen kan være ganske lav, for eksempel 200 kr.Det er et eksempel på en kunde som fikk en veldig lav innsatsgrense – mellom 0 og 400 kr, avhengig av sport og odds. Kunden hadde et overskudd på rundt 20 000 kroner, vunnet først og fremst gjennom spill på sykling, som objektivt sett anses som relativt nisjepreget. Man kan også oppleve å få en grense for hvor mye man kan spille for, selv om man ikke er en storspiller. Det er nemlig også et eksempel på en kunde hvis innsats aldri oversteg 300 kroner per spill, og som til og med hadde underskudd på spillene sine. Han ble tildelt en ramme på omtrent 13 kroner per spill. Han fikk ikke noen begrunnelse for dette, og man må anta at det skyldtes spillemønsteret hans, som det tydeligvis holdes like så mye øye med som et eventuelt overskudd. Hvis en kunde får en begrensning og føler seg urettferdig behandlet, har de muligheten til å kontakte kundestøtten, som deretter vil undersøke saken og foreta en ny vurdering, som vanligvis tar 1–2 dager. I noen tilfeller vil kundens grense bli økt, men i de fleste tilfeller vil den opprettholdes.

Konklusjon

Hvis du er ute etter det største utvalget blant alle idrettene og sportsgrenene, så vel som et av de beste hva angår utvalg på spesialspill i markedet, kommer du ikke utenom Bet365.Utvalget er stort, oddsen er konkurransedyktig, og det er en sann fornøyelse å bruke plattformen deres, enten det er via den tradisjonelle nettsiden deres, eller via mobil/nettbrett.Begrensninger forekommer, selv om det bare er under spesielle omstendigheter. Generelt er Bet365 muligens det beste alternativet hvis du er ute etter markedets beste, største og mest allsidige bookmaker.