Anmeldelse av McAfee Total Protection

Posted by

McAfee er et av de eldste navnene i antivirus, og med god grunn. Den siste iterasjonen av Total Protection-pakken er kanskje den beste ennå, med nesten 100 prosent garantert beskyttelse mot virus. Ta en titt på hele McAfee Total Protection-vurderingen for å se at ikke alt det som glitrer er gull.

McAfee er blant de beste antivirusprogrammer du kan kjøpe, i det minste for pengene. Det har blitt forbedret laboratorieresultater de siste årene. Det treffer eller når mot 100 prosent ytelse på antivirus-enden og tilbyr en passordbehandling og sikker fillagring for å runde Total Protection-pakken.

Last ned

I denne McAfee Total Protection-gjennomgangen skal vi se på noen av disse resultatene og ta programvaren ut for et testspinn selv. Vi snakker om funksjoner, priser, brukervennlighet, beskyttelse og support før vi gir dom.

Vi tror McAfee Total Protection har en god verdi hvis du kjøper den til flere maskiner. Det satte gode tall i våre praktiske tester og rangerer godt på uavhengige laboratorier, men det kan bruke litt arbeid med brukervennlighet. Les videre for tankene våre om McAfee Total Protection.

Funksjoner i McAfee Total Protection

Kjernen i McAfee Total Protection er antivirus, og skanner filene dine for korrupsjon. Total Protection gir imidlertid mer enn det med nettovervåking, automatiske oppdateringer og en passordbehandling.

True Key er passordbehandleren, et verktøy som normalt koster $ 19.99 årlig for 10.000 oppføringer, som like gjerne kan være ubegrenset. Total Protection inkluderer fem lisenser fra manageren, normalt en verdi av $ 99,99, og vi er imponert over ytelsen.

Sammenlignet med de beste passordbehandlerne, er True Key nok, men er ikke forbløffende. Du får et rent brukergrensesnitt som ligner på LastPass (les LastPass-gjennomgangen vår) og tofaktors autentiseringsalternativer, men den støtter ikke de beste 2FA-appene.

True Key er et fint tillegg, men vi anbefaler Dashlane (les vår Dashlane-anmeldelse) for gjøremål med passordbehandling.

Du har også nettovervåking i sanntid. McAfee vil filtrere nettsteder når du får tilgang til dem, samt skanne filer før du laster ned. Du vil også se et lite, stygt bekreftelsesmerke i Googles søkeresultater.

Vi testet hvor mye av en ytelse som treff på nettovervåking ga og kunne ikke oppdage noe meningsfylt. Det var små endringer fra hver test, men du skulle se liten eller ingen effekt på hastigheten.

Nettovervåking fjerner også trackere og informasjonskapsler og leveres med foreldrekontroll. Foreldrekontroll er slått av som standard, men du kan slå den på under «personvern» -fanen i brukergrensesnittet for å angi begrensede nettsteder.

Total Protection utfører automatiske oppdateringer for deg, så lenge du tillater det. Hver gang du kjører en skanning, vil McAfee se etter programoppdateringer. Det er hyggelig å ha en sentral beliggenhet for oppdateringer.

Vår favorittfunksjon er McAfee Shredder. Som en papirfreser, utsletter dette verktøyet dine sensitive digitale data. Du kan makulere hvilken som helst mappe, men McAfee pekes som standard på papirkurven.

McAfee er ikke klar over hva Shredder gjør, men hvis vi måtte gjette, ville det skrevet om det binære på en stasjon. Selv når du fjerner en gjenstand fra en papirkurv, kan en sløyfe hacker rekonstruere den ved å bruke rettsmedisin.

Shredder utfører sannsynligvis en lignende funksjon som Dban, og skriver om den binære filen, slik at en slettet fil ikke kan sømmes sammen igjen.

Kundeservice er på topp

McAfee tilbyr live chat og telefonstøtte, samt en kunnskapsbase og et samfunnsforum. Hvis du har et teknisk problem, kan du også laste ned feilsøkingsverktøyet, som vil skanne installasjonsfilene og reparere ødelagte filer.

Du kan skanne kunnskapsbasen ved å navigere til McAfees support-seksjon og velge området der du trenger hjelp. Det er ikke en klar organisasjon for artikler. Du kan velge ditt produkt og området der du trenger hjelp, hvoretter du overlater til søkefeltet og musehjulet.

Brukervennligheten du vil elske

McAfees grensesnitt er villedende enkelt. Bare å pirke rundt er enkelt, men å finne verktøyene du trenger når gummien møter veien er en annen historie.

Spesielt er det slik McAfee velger å organisere informasjon i brukergrensesnittet. Du har fem faner øverst i vinduet for skanning, personvern, nettbruk og kontoinnstillinger. Den femte tar deg tilbake til hjemmesiden. I disse kategoriene finner du hurtigkoblinger til funksjoner som applikasjonsoppdateringer og passordbehandling.

Når du har tilpasset grensesnittet, er det enkelt å navigere, men vi tror det er en bedre måte å legge ut brukergrensesnittet på. McAfee bruker for mye plass til å vise deg dens funksjoner og ikke nok for sikkerhetsstatusen din.

For å kjøre en skanning, klikk på fanen merket «PC-sikkerhet.» Nederst i vinduet klikker du på «kjør en skanning» -knapp. Du kan gjøre enten en rask eller full skanning. Rask skanning ser etter problemer i Windows-prosesser, oppstartsfiler og vanlige utnyttelsesområder, mens en full skanning vil kjøre gjennom alle filene på alle harddisker.

Applikasjonen er tilgjengelig på Windows, macOS, iOS og Android. Du kan legge til nye enheter til kontoen din i brukergrensesnittet ved å klikke på «beskytte flere enheter» i Hjem-fanen. Når du har klikket på det, vil McAfee sende deg en e-post for å laste ned Total Protection på en annen enhet.

Hoveddelen av grensesnittet blir funnet ved å klikke på tannhjulikonet. Her kan du endre alle McAfees innstillinger, fra skanning i sanntid til nettovervåking. Vi anbefaler å gå gjennom disse alternativene, da det er hovedkontrollen du har over McAfee.

Utenfor brukergrensesnittet vil mesteparten av tiden din bli brukt med True Key Chrome-utvidelsen og McAfee-ikonet. Dessverre holder de to delene av tjenesten seg ikke der de skal.

Konklusjon

Total Protection er et godt valg for deg som trenger antivirus på flere maskiner. Rabatten og ekstrautstyret som tilbys av det, over et alternativ som Avast er store nok. McAfee Total Protection er et godt valg for datamaskinbeskyttelse, da det blokkerer både Windows og Mac malware veldig godt.

Det leveres med 100 prosent virusfjerningsgaranti og vil hjelpe deg med å gjenopprette den beskyttede enheten hvis et malware-angrep skjer. Dine mobilkomponenter har ikke så mange sikkerhetsverktøy som andre programmer vi testet, men generelt sett er vi sikre på McAfees evne til å holde datamaskiner og bærbare datamaskiner beskyttet mot skadelig programvare.