CyberGhost VPN anmeldelse

CyberGhost VPN anmeldelse

Posted by

VPN – Virtual Private Network. Din beste venn når det kommer til privatlivet på nett. Med CyberGhost VPN trenger du ikke lenger å bekymre deg over at du legger igjen digitale fotavtrykk hvor en du befinner deg i cyberworld. VPN lar deg surfe bekymringsløst rundt, og ingen kan spore nettaktiviteten din, fordi all informasjon du sender og mottar blir kryptert i en såkalt VPN-tunnel.

I stedefor å være tilkoblet en lokal server, vil du kobles opp mot en av CyberGhosts over 5.600 servere i 90 ulike land. IP-adressen din vil krypteres og erstattes av en IP-adresse tilhørende den aktuelle serveren.

Last ned – Klikk her

Det betyr altså at ingen kan spore aktiviteten din, og du trenger ikke å være redd for at betalingsinformasjon, passord eller annen sensitiv informasjon kommer på avveie, siden alt dette krypteres.

Du vet sikkert at du bør handle med ytterste forsiktighet når du er koblet til et offentlig og åpent Wi-Fi-nettverk. Med VPN er heller ikke dette noe du trenger å tenke på lenger, og du kan faktisk til og med utføre nettbanktjenester selv om du er på kjøpesenterets nettverk.

Slipp problemer med geoblokkering

Ordet geoblokkering brukes om blokkeringer av nettsteder når man befinner seg utenfor et tillatt område. En av de mest vanlige forekommer med ulike strømmetjenester. Kanskje har du en bekjent i USA som har fortalt deg om en helt fantastisk kul serie som går på Netflix i USA? Men så får du ikke sett den fordi du befinner deg i Norge.

Vel – VPN har løsningen også her. For ved å koble deg opp mot en VPN-server i USA, så kan du logge deg inn på amerikansk Netflix og se om den serien er så fantastisk som vedkommende hevder. For da tror nemlig Netflix at du nettopp er i USA. Ganske fantastisk, ikke sant?

Land med internettrestriksjoner: ingen problem med CyberGhost VPN

Enkelte land har visse restriksjoner for bruk av internett. Vi kan ta Kina som et eksempel. Der har myndighetene satt opp en type «kinesisk brannmur» som sperrer befolkningen for blant annet Facebook, YouTube, Google-tjenester, Instagram og Netflix, for å nevne noen.

Kinesiske myndigheter har i tillegg klart å blokkere enkelte VPN-løsninger, men CyberGhost fungerer fortsatt. Dermed kan du logge deg på en server i et annet land, som godtar disse nettsidene, og dermed kan du reise til Kina, vel vitende om at du fortsatt kan ha kontroll over det som skjer på sosiale medier.

Ikke betal mer enn du må

Våre digitale fotavtrykk kan også tvinge oss til å betale mer for varer og tjenester enn andre. Når for eksempel et flyselskap ser at vi sitter i Norge og søker etter flybilletter, så vet de også at nordmenn er pengesterke. Dermed kan de se sitt snitt i å skru opp prisen. Kobler du deg derimot opp mot en server i India, der økonomien blant folk ikke er så god, vil du raskt kunne se at du får en helt annen pris.

CyberGhost VPN kan altså hjelpe deg med flere ting enn kun å bevare sikkerheten din på nett. Og prisen er heller ikke avskrekkende, med følgende tre mulige betalingsplaner:

Månedsplan

Du betaler € 11,99 hver måned

Årsplan

Du betaler € 63,48 én gang i året, noe som tilsvarer en månedspris på € 5,29.

3-årsplan

Du betaler € 88,- hvert tredje år, noe som tilsvarer en månedspris på € 2,45.

Last ned – Klikk her