VyprVPN anmeldelse

Posted by

VyprVPN er en sveitsisk virtuell privat nettverk (VPN) -tjeneste med servere i mer enn 70 land og med to forskjellige betalte abonnementsnivåer. Den har et godt utvalg av sikkerhetsfunksjoner og klienter, i tillegg til støtte og dokumentasjon for mange enheter og operativsystemer.

VyprVPN er bare en av en håndfull tjenester som støtter et løfte uten logging med en uavhengig revisjon, og dette er virkelig beundringsverdig. De månedlige og årlige abonnementsavgiftene har stor verdi sammenlignet med de fleste av rivalene, og det gir mange tilkoblings- og sikkerhetsfunksjoner.

Last ned – Klikk her

Selv om det er raskt nok for de fleste formål og kan håndtere de fleste videostreaming-tjenester uten at du merker lavere hastigheter, er ikke deres ytelse i datagjennomstrømningstester veldig imponerende, spesielt i USA. Nedlastingsytelse generelt har vært et iøynefallende spørsmål de siste årene.

Design og brukervennlighet

En nylig oppdatering av VyprVPN-klienten har gitt den et mer polert utseende. Den har dispensert med gjennomgangsdiagrammer, i stedet viser en fiolett oppetidsspor, tilkoblings- og frakoblings knapper og serverlandet du er i.

Som før kan du enkelt koble deg til ditt valg av geografisk endeplass og lagre favorittendepunkter. Det er fremdeles et bredt spekter av avanserte alternativer som hjelper deg med å finpusse VPN til dine presise behov, inkludert automatisk tilkobling ved oppstart, automatisk tilkobling og en drepsbryter for å forhindre at trafikk sendes over en usikker internettforbindelse.

Andre innstillinger inkluderer valg av tilkoblingsprotokoll og – for premium brukere – en skjult kameleonmodus som prøver å skjule det faktum at du bruker en VPN, skreddersydd for bruk i land med restriktive nasjonale internettforbindelser, for eksempel Kina.

Hastighet på servere

VyprVPN har lagt ned noen skuffende hastighetstestprestasjoner de siste månedene, og det var det fortsatt denne måneden. Heldigvis er forbindelsene ganske konsistente og – med det sannsynlige unntaket av USA – raskt nok til å gi anstendig ytelse for de fleste online oppgaver.

VyprVPN er for tiden en av de mest pålitelige tjenestene for videostreaming: du bør kunne se Netflix USA., BBC iPlayer, All 4 og USA-versjonen av Shudder uten problemer.

VyprVPN pris

Et standard abonnement med tre tilkoblingsforbindelser koster £ 43,50 per år, eller er tilgjengelig fra måned til måned for veldig rimelige £ 6,90. Det er god verdi, med et utmerket utvalg av funksjoner, og for øyeblikket er det første årets abonnement tilgjengelig til en rabattert pris på 32,63 £ – pass på disse fornyelsesgebyrene.

For de som trenger det, inkluderer £ 57,50 per år Premium-abonnementet et sky-VPN-serverbilde som du kan distribuere til serverte servere på AWS, DigitalOcean og VirtualBox. VyprVPN har avviklet den tre dagers gratis prøveperioden, men en 30-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig for begge pakker, slik at du kan være sikker på at de oppfyller dine behov.

Konklusjon

Så langt brukbarheten går, har VyprVPN et rykte for å være brukervennlig, hovedsakelig takket være det enkle grensesnittet og den raske responsen. Etter å ha lastet ned programmet, må du registrere deg for din 3-dagers gratis prøveperiode, og velge enten Basic-, Pro- eller Premier-versjonene som du må betale månedlig eller årlig avgift for.

Hvis du vil ha et mer åpent og usensurert internett, i tillegg til beskyttelse mot hackere og tredjeparter, kan du laste ned VyprVPN nå.

Last ned – Klikk her