Anmeldelse av McAfee AntiVirus

Anmeldelse av McAfee AntiVirus

Posted by

I det siste har McAfee fått litt kritikk for å være en ekte tapper av ressurser og skapt noe nedgang i datamaskinens hastighet til tross for at de har gjort en anstendig jobb med å stoppe infeksjoner med skadelig programvare. Men de siste par årene har McAfee virkelig fokusert på å foredle programmene sine og optimalisere dem for topp ytelse uten etterslep.

McAfee AntiVirus Plus forårsaket ingen merkbar nedgang under mange interne tester og var ett av de eneste programmene som fikk en perfekt score for beskyttelse mot skadelig programvare fra en rekke laboratorier for testing av internett-sikkerhet. McAfee oppnådde også topplasseringer i tester av beste antivirusprogramvarer for Windows i Roundup i 2019.

Last ned

Kjøp programvaren

Hvorfor bruke antivirusprogram?

En av hovedårsakene til datamaskinfeil skyldes et virusangrep. Ettersom vi trenger datamaskinen til daglig, vokser virus, utvides og blir mer skadelig nå. Det er viktig at vi har antivirusprogramvare som kan beskytte og sikre ikke bare lagrede data eller filer, også datamaskinen.

Det er noen tilfeller at datamaskinen deres etter et virusangrep ikke lenger kan brukes. Skader kan være fra enkle til massive. Noen ganger kan det også gjøre personskader. Antivirusprogramvare gir beskyttelse ikke bare begrenset til å blokkere virus, men den kan også beskytte deg mot spionprogrammer, malware, trojanere, cybertrusler, phishing og spamangrep.

Vi elsker datamaskinen vår og ønsker ikke noe som kan skade den. Det er alltid en god praksis å skanne hvert program eller app du vil laste ned på datamaskinen din. Antivirus er der for å hjelpe oss med å beskytte datamaskinen vår mot virus, hackere og / eller svindel, men vi må og alltid huske at vi må være veldig forsiktige med å åpne nettsteder, lenker eller programmer du ikke er kjent med.

Søk etter det først, og sjekk anmeldelser eller tilbakemeldinger før du tenker på å laste ned det. Som ordtaket sier “Det er best å være på den sikre siden”.

Fordelene med McAfee AntiVirus

McAfee er så raskt og så lett at du kan surfe på nettet, sende e-post og se på videoer uten avbrudd. Vi testet dette programmet 12 ganger og opplevde aldri noen nedgang. Selv under virusscanning, kunne vi laste opp og laste ned filer, spille spill online og utføre andre oppgaver uten å oppleve noe forsinkelse eller buffering.

Under testingen av den beste antivirusprogramvaren la vi merke til at McAfee AntiVirus Plus stoppet ondsinnede filer før de hadde sjansen til å begynne å laste ned. Og da vi forsøkte å besøke et farlig nettsted, viste McAfee en advarsel sammen med detaljer om trusselen som var skjult der.

Dette inkluderte keyloggers, adware, virus, trojanere og phishing-ordninger. Og søkeresultatene var også tydelig merket som trygge eller farlige. Alle detaljene McAfee ga om hver trussel den stoppet, la oss vite nøyaktig hva vi ble beskyttet mot.

McAfee AntiVirus Plus kommer med flere brukerlisenser og fungerer på både Windows- og Mac-datamaskiner, og på både Android og iOS mobiltelefoner og nettbrett. Men McAfee AntiVirus Plus har ikke mange funksjoner utover utmerket beskyttelse mot skadelig programvare. Men det er et annet program tilgjengelig fra McAfee som er kritt full av sikkerhetsverktøy.

Den totale beskyttelsen

McAfee Total Protection er et Premium datamaskinbeskyttelsesprogram som bygger på den imponerende rammen til AntiVirus Plus. Total Protection inkluderer foreldrekontroll som både blokkerer upassende nettsteder og lar deg stille tidskontroller for hvor lenge barna dine kan være online hver dag. Det inkluderer også kryptert lagring, slik at du kan sikre sensitive filer, slik at de ikke kan bli penetrert av hackere eller ransomware.

Du får også passordadministratorer, en personlig brannmur, sårbarhetsskanner og kryptovaluta-skjold med Total Protection. I testene våre fant vi ingen forskjell i generell ytelse mellom McAfees Antivirus Plus og Total Protection, begge ved å bruke ytelsesoptimalisering for å minimere båndbredden, slik at du kan beskytte deg selv og glede deg over dine online aktiviteter uten å oppleve noen nedgang.

McAfee Total Protection kommer også med flere brukerlisenser for å beskytte flere enheter på en gang, og selv om det er dyrere enn AntiVirus Plus, er ikke den totale kostnaden mye mer, og er mye med tanke på mengden avanserte sikkerhetsverktøy du får. Med Total Protection får du også McAfees garanti på 100 prosent virusfjerning.

Dette betyr at hvis noen av datamaskinene dine som kjører Total Protection blir smittet, vil McAfee sørge for at hver enkelt blir fjernet og datamaskinen blir gjenopprettet til sin forhåndsangrepede tilstand, eller så får du tilbakebetaling. Alle McAfees internettsikkerhetsprogrammer inkluderer 24-timers live support.

Noen få ulemper

Det er ikke mange negativer vi så da vi testet McAfee AntiVirus Plus. Det er et godt solid program som stopper malware raskt uten å bruke opp for mye av datamaskinens ressurser. Den største ulempen er at dette er et veldig bare-utbenet program uten mye statister. Det er ikke en brannmur eller passordbehandling. Ingen sårbarhetsskannere eller sikre pengeverktøy.

Dette betyr at mens internett-trusler ikke stoppes fra å infisere datamaskinen din, kan andre typer trusler fortsatt snike seg inn. McAfee Total Protection inkluderer imidlertid alle disse ekstra beskyttelsene på toppen av foreldrekontroll og internettfilter. Dette programmet koster bare litt mer enn McAfee Antivirus Plus.

Burde jeg kjøpe McAfee AntiVirus?

McAfee AntiVirus Plus er et godt program for pålitelig og effektiv beskyttelse mot skadelig programvare og for advarsel mot ondsinnede nettsteder som inneholder farlige trusler. Men gitt valget anbefaler vi å investere i McAfee Total Protection i stedet.

Total Protection har samme nivå av internettsikkerhet som det grunnleggende antivirusprogrammet, som er utmerket. Men Total Protection inneholder også mange mer verdifulle verktøy for å holde oversikt over internettforbindelsen din, dine barns online aktiviteter og kryptovaluta-kontoer som er verdt noen få ekstra kroner.

Konklusjon

Dette antivirusprogrammet tjener en perfekt score for å stoppe enhver trussel mot skadelig programvare vi brukte under testingen og utføre den uten å bremse datamaskinene våre. Det markerer også farlige nettsteder før du besøker dem. Det er ikke mye mer denne programvaren egentlig gjør.

Imidlertid trenger du ikke mer enn dette i et grunnleggende antivirusprogram, så McAfee AntiVirus Plus kommer definitivt på topp i denne kategorien. Oppgaven til et antivirusprogram er tross alt å holde deg trygg når du surfer på nett, og akkurat den oppgaven er McAfee AntiVirus meget god på å opprettholde.

Anmeldelse av McAfee Total Protection

I denne McAfee Total Protection-gjennomgangen skal vi se på noen av disse resultatene og ta programvaren ut for et testspinn selv. Vi snakker om funksjoner, priser, brukervennlighet, beskyttelse og support før vi gir dom.

Vi tror McAfee Total Protection har en god verdi hvis du kjøper den til flere maskiner. Det satte gode tall i våre praktiske tester og rangerer godt på uavhengige laboratorier, men det kan bruke litt arbeid med brukervennlighet. Les videre for tankene våre om McAfee Total Protection.

Funksjoner i McAfee Total Protection

Kjernen i McAfee Total Protection er antivirus, og skanner filene dine for korrupsjon. Total Protection gir imidlertid mer enn det med nettovervåking, automatiske oppdateringer og en passordbehandling.

True Key er passordbehandleren, et verktøy som normalt koster $ 19.99 årlig for 10.000 oppføringer, som like gjerne kan være ubegrenset. Total Protection inkluderer fem lisenser fra manageren, normalt en verdi av $ 99,99, og vi er imponert over ytelsen.

Sammenlignet med de beste passordbehandlerne, er True Key nok, men er ikke forbløffende. Du får et rent brukergrensesnitt som ligner på LastPass (les LastPass-gjennomgangen vår) og tofaktors autentiseringsalternativer, men den støtter ikke de beste 2FA-appene.

True Key er et fint tillegg, men vi anbefaler Dashlane (les vår Dashlane-anmeldelse) for gjøremål med passordbehandling.

Du har også nettovervåking i sanntid. McAfee vil filtrere nettsteder når du får tilgang til dem, samt skanne filer før du laster ned. Du vil også se et lite, stygt bekreftelsesmerke i Googles søkeresultater.

Vi testet hvor mye av en ytelse som treff på nettovervåking ga og kunne ikke oppdage noe meningsfylt. Det var små endringer fra hver test, men du skulle se liten eller ingen effekt på hastigheten.

Nettovervåking fjerner også trackere og informasjonskapsler og leveres med foreldrekontroll. Foreldrekontroll er slått av som standard, men du kan slå den på under «personvern» -fanen i brukergrensesnittet for å angi begrensede nettsteder.

Total Protection utfører automatiske oppdateringer for deg, så lenge du tillater det. Hver gang du kjører en skanning, vil McAfee se etter programoppdateringer. Det er hyggelig å ha en sentral beliggenhet for oppdateringer.

Vår favorittfunksjon er McAfee Shredder. Som en papirfreser, utsletter dette verktøyet dine sensitive digitale data. Du kan makulere hvilken som helst mappe, men McAfee pekes som standard på papirkurven.

McAfee er ikke klar over hva Shredder gjør, men hvis vi måtte gjette, ville det skrevet om det binære på en stasjon. Selv når du fjerner en gjenstand fra en papirkurv, kan en sløyfe hacker rekonstruere den ved å bruke rettsmedisin.

Shredder utfører sannsynligvis en lignende funksjon som Dban, og skriver om den binære filen, slik at en slettet fil ikke kan sømmes sammen igjen.

Kundeservice er på topp

McAfee tilbyr live chat og telefonstøtte, samt en kunnskapsbase og et samfunnsforum. Hvis du har et teknisk problem, kan du også laste ned feilsøkingsverktøyet, som vil skanne installasjonsfilene og reparere ødelagte filer.

Du kan skanne kunnskapsbasen ved å navigere til McAfees support-seksjon og velge området der du trenger hjelp. Det er ikke en klar organisasjon for artikler. Du kan velge ditt produkt og området der du trenger hjelp, hvoretter du overlater til søkefeltet og musehjulet.

Brukervennligheten du vil elske

McAfees grensesnitt er villedende enkelt. Bare å pirke rundt er enkelt, men å finne verktøyene du trenger når gummien møter veien er en annen historie.

Spesielt er det slik McAfee velger å organisere informasjon i brukergrensesnittet. Du har fem faner øverst i vinduet for skanning, personvern, nettbruk og kontoinnstillinger. Den femte tar deg tilbake til hjemmesiden. I disse kategoriene finner du hurtigkoblinger til funksjoner som applikasjonsoppdateringer og passordbehandling.

Når du har tilpasset grensesnittet, er det enkelt å navigere, men vi tror det er en bedre måte å legge ut brukergrensesnittet på. McAfee bruker for mye plass til å vise deg dens funksjoner og ikke nok for sikkerhetsstatusen din.

For å kjøre en skanning, klikk på fanen merket «PC-sikkerhet.» Nederst i vinduet klikker du på «kjør en skanning» -knapp. Du kan gjøre enten en rask eller full skanning. Rask skanning ser etter problemer i Windows-prosesser, oppstartsfiler og vanlige utnyttelsesområder, mens en full skanning vil kjøre gjennom alle filene på alle harddisker.

Applikasjonen er tilgjengelig på Windows, macOS, iOS og Android. Du kan legge til nye enheter til kontoen din i brukergrensesnittet ved å klikke på «beskytte flere enheter» i Hjem-fanen. Når du har klikket på det, vil McAfee sende deg en e-post for å laste ned Total Protection på en annen enhet.

Hoveddelen av grensesnittet blir funnet ved å klikke på tannhjulikonet. Her kan du endre alle McAfees innstillinger, fra skanning i sanntid til nettovervåking. Vi anbefaler å gå gjennom disse alternativene, da det er hovedkontrollen du har over McAfee.

Utenfor brukergrensesnittet vil mesteparten av tiden din bli brukt med True Key Chrome-utvidelsen og McAfee-ikonet. Dessverre holder de to delene av tjenesten seg ikke der de skal.

Konklusjon

Total Protection er et godt valg for deg som trenger antivirus på flere maskiner. Rabatten og ekstrautstyret som tilbys av det, over et alternativ som Avast er store nok. McAfee Total Protection er et godt valg for datamaskinbeskyttelse, da det blokkerer både Windows og Mac malware veldig godt.

Det leveres med 100 prosent virusfjerningsgaranti og vil hjelpe deg med å gjenopprette den beskyttede enheten hvis et malware-angrep skjer. Dine mobilkomponenter har ikke så mange sikkerhetsverktøy som andre programmer vi testet, men generelt sett er vi sikre på McAfees evne til å holde datamaskiner og bærbare datamaskiner beskyttet mot skadelig programvare.