Kan algoritmer og kunstig intelligens gjøre gode investeringer?

Kan algoritmer og kunstig intelligens gjøre gode investeringer?

Posted by

På kryptovalutamarkedet er det kontante endringer og det er ikke alltid like lett å få med seg alt som skjer. Det kommer nye valutaer, nye algoritmer og nye programvarer som skal gjøre det lettere å forstå det nok så kompliserte markedet. Den digitale valutaen har kommet for å bli, så vi må like gjerne lære oss litt mer om markedet.

Algoritmer og kunstig intelligens har gjort at det har kommet flere programvarer og hjelpemidler på banen, som vist nok skal gjøre det lettere å investere i den digitale valutaen. I denne artikkelen skal vi ta for oss Bitcoin Era, en robot som skal gjøre det lettere å investere i og med Bitcoin.

En krypto-robot

Bitcoin Era er altså en krypto-robot som basert på algoritmer og kunstig intelligens skal klare å analysere kryptovaluta markedet for å finne det beste tidspunktet å kjøpe og selge Bitcoins. Denne roboten skal altså kunne fortelle deg når Bitcoins verdi er lavest slik at du kan kjøpe valutaen og deretter når verdien er høyest slik at du kan få så høy avkastning som mulig. Det sies at denne kryptovaluta-roboten har en suksessrate på 87%, uten at vi ønsker å oppfordre dere til å gjøre det ene eller det andre så må det jo sies at dette er imponerende statistikk.

Bitcoin Era skal fungere som et hjelpemiddel som du kan få henda dine rundt dersom du benytter deg av en plattform som samarbeider med roboten. Du kan da velge om du kun ønsker å motta tips fra roboten og selv ta valget om du ønsker å kjøpe eller ikke. Du kan også velge å stole på roboten og dermed la kjøp og salg gå automatisk, basert på robotens analyse. Det er helt opp til deg hvilket alternativ du ønsker å benytte deg av. Du kan lese mer om denne krypto-roboten på Bitcoin Era Software offisielle nettside.

Det er ingen garanti

Det har vært mange spørsmål om vi vil få tilgang til å bruke Bitcoin Era direkte, men foreløpig er ikke dette mulig. Du må altså gjennom en tredjepart for å kunne få tilgang til denne teknologien. Det vil si at du må registrere deg hos en plattform som samarbeider med Bitcoin Era for å kunne dra nytte av teknologien som i teorien skal kunne gi deg avkastning hver eneste dag. Det er heller ikke alle plattformer som tilbyr dette samarbeidet, så det kan være greit å undersøke litt før du bestemmer deg.

Det er viktig å påpeke at det ikke er noen sikkerhet når du lar algoritmer og kunstig intelligens gjøre jobben for deg. Du er ikke garantert noen avkastning eller gevinst, så du må være forberedt på at også roboten kan gjøre en dårlig handel. Det er usikkert hvem som har skapt denne roboten og hvem som har jobbet med denne algoritmen. Alt vi vet er at det er en gruppe som består av både tradere og forskere. Hvem det vet vi ikke, og kanskje får vi heller aldri vite det.