Dette er de nye betalingsmetodene

Finn det beste kredittkortet for deg

Posted by

Noen ganger har man behov for litt ekstra når man skal kjøpe seg noe stort. Kanskje man plutselig trenger en ny vaskemaskin eller kjøleskap og ikke har helt nok penger på kontoen. Da er det kjipt å skulle vente helt til man får neste lønn med å kjøpe en ny og det å bruke et kredittkort kan være akkurat den hjelpen man trenger for å komme videre.

Selv om man er veldig flink til å spare er det nemlig ikke alltid at man har nok penger på kontoen til å kjøpe det man trenger og hvis det er litt akutt kan det å ha et kredittkort liggende være akkurat det man trenger. Men hva er det beste kredittkort til de sammenhengene? Det kan det være smart å finne ut av på forhånd, sånn at man har det klart i tilfelle man får behov for det.

Sikkerhet til usikre situasjoner

Selv om man selvsagt skulle ønske at det å bruke et kredittkort aldri blir nødvendig er jo ikke livet alltid sånn og selv om man er flink til å spare er det likevel mange ting som kan dukke opp, der man trenger et å låne litt penger eller bruke et kredittkort. Det er mange som kanskje ser for seg dårlige vaner med penger som værende grunnen til at man trenger det, men sånn behøver det ikke å være.

Med det beste kredittkortet for deg kan det hende at den funksjonen det i hovedsak har, er å gi deg en følelse av trygghet. For når man plutselig står i en litt usikker situasjon med penger er det skikkelig deilig å ha den gode, dype følelsen av sikkerhet, som det gir å vite at man har tilgang på ekstra penger i tilfelle det skulle bli nødvendig å bruke dem.

Det å føle oss sikre er en av de tingene som vi mennesker har behov for, og hvis det siste året har lært oss noe, er det at den følelsen vi vanligvis har av sikkerhet er litt mer en illusjon enn det er en faktisk sikkerhet. For den følelsen av kontroll vi har hatt har vist seg å være falsk, til tross for at man kanskje har forberedt seg på harde tider og alt det der. Den sikkerheten et kredittkort kan gi fungerer uansett om man bruker penger fra det eller ikke.

Bruk penger smart

Når det kommer til å bruke penger, er det alltid bra å sørge for at man har det fulle overblikket over hva man har, hva man trenger og hvor mye man trenger for å føle seg sikker. Det å bruke mer penger enn man har, er som utgangspunkt aldri en god idé, men noen ganger blir man nødt til å låne for å få alt til å gå opp, og det er helt greit.

Så lenge man er flink med penger til vanlig og har styr på økonomien sin, kan det å finne den beste kredittkortet for deg, bare for å ha det liggende som en ekstra sikkerhet, være en ganske fin ting.