Gaver – et evig strev

Posted by

Det er alltid en utfordring når man skal finne på noe å gi til jubilanter, til jul eller brylluper. De fleste har allerede det de trenger, og man vil nødig gi noe som kommer til å bli gjemt bort og støvet ned i en krok. I festlige lag har det nesten blitt en konkurranse om å gi de flotteste og beste gavene, og om noen skulle være så uheldig å gi det samme, blir gaven byttet nærmest før du rekker å si gratulerer.

Dette kan være slitsomt og tære på kreativiteten og festens atmosfære, og heller bli et stressmoment fremfor noe hyggelig. For å unngå dette er det lurt å finne en gave som står ut blant alle de andre gavene, men som samtidig er lett å få tak i. En gave som skiller seg ut, og som personen garantert ikke har fra før eller får to av, er en opplevelsesgave.

Hvem har sagt at gaver skal komme innpakket i boks og papir?

Gaver spesielt designet til jubilanten  

En opplevelsesgave er perfekt å gi, da det viser at du har tenkt gjennom hvem jubilanten er som person og hva han/hun liker, uten at du egentlig har trengt å jobbe så mye for den – du behøver ikke engang løfte rumpa opp fra sofaen.

En opplevelsesgave kan du kjøpe i ro og mak hjemme i din egen sofa hos et av de mange selskapene som tilbyr dette. GoDream er et av disse selskapene. GoDream har base i Danmark, og har vokst seg til å bli et av Skandinavias største innenfor opplevelsesgaver. På deres nettside kan du finne alt fra spa-opphold til sportsbil-kjøring på bane – altså noe til enhver smak.

En opplevelsesgave er perfekt å gi, da den vil bli husket i lang tid og den vil umulig  kunne støve bort i et hjørne. Gaven skaper gode minner hos mottakeren, og han/hun vil kunne huske din gave i lang tid fremover. Hvem husker egentlig gaven man fikk av tante Ingrid for 4 år siden? Ikke særlig mange, men de fleste vil kunne huske å ha raftet ned en elv eller kjørt hundeslede over vidda i lang tid etterpå.

Kuponger – sånn sparer du penger på gaven

Ikke alle, men mange opplevelsesgaver er i den litt høyere ende av prisstigen, noe som gjør at mange kanskje styrer litt unna. Dette er synd, da mange gode gaver går til spille. Det mange ikke tenker på, er at det finnes hjelpemidler for å senke prisen. Coupii er et firma som forhandler rabattkuponger, og hos dem kan du få rabatter til mange firmaer, blant annet GoDream. Dette gjør at du kan spare en del kroner, og gaven blir raskt billigere.

Kupongen består av en kode med tall og bokstaver som du enkelt taster inn når du skal betale for din opplevelsesgave hos GoDream. Du kan også finne kuponger til en rekke andre ting hos Coupii; blant annet til spa-opphold, eller nettbutikker som Ellos eller Amazon.

Coupii er en nettbutikk basert i Danmark som spesialiserer seg på kuponger og rabattkoder til både store og små internettbutikker. Kupongene og kodene oppdateres jevnlig, slik at du alltid vil få de beste prisene.