Audacity

F1 Esports vinner pris på Sports Technology Awards!

Posted by

F1 Esports har blitt tildelt prisen for «Best Use of Esports by a Sports Brand» under årets utgave av prisutdelingen Sports Technology Awards 2020!

For en idrett som selv har kåret både fysiske og virtuelle mestere i lange perioder, var det kanskje på tide å selv få tittelen mester, og litt sølvtøy å putte i premieskapet!

F1 Esports fikk prisen fordi «de har gjort en fantastisk jobb med å nå ut til et yngre publikum, og spillet er en fantastisk forlengelse av motorsporten». Laginnsatsen er levert av rettighetshaver Formula One Management, kringkasteren GFinity, spillutvikleren Codemasters, og mange flere nøkkelpartnere inne i F1 Esports-maskinen. De har virkelig klart å øke interessen blant yngre spillere, samt fått den voksne generasjonen til å få øynene opp for ESports. De har også økt interessen rundt odds på nett for både F1 og eSports.

De nominerte i denne kategorien bestod av flere tunge konkurrenten, blant annet Dorna Sports og deres MotoGP™ Esport Championship, samt NBA og deres NBA 2K League levert av Take-Two Interactive.

Sports Technology Awards (STA) arrangeres hvert år, og målet er å anerkjenne gode prestasjoner innen sport og måten de bruker teknologi til å forsterke opplevelsen for fans og deltakere. De nominerte i de andre kategoriene kommer fra hele verden, med representanter fra 45 idretter i 31 forskjellige land.

Alle som er glade i motorsport har vært heldige det siste halv året. Med Virtual Grand Prix Series, F2 Virtual Racing og F1 Esports Pro Exhibiton har eSports-løpene i motorsporten gjort nedstengingen under koronaperioden litt mindre kjedelig. Den fjerde utgaven av F1 Esports Pro Series nærmer seg også – det har aldri vært bedre å være fan av F1 Esports!