Sleep as Android

Sleep as Android

Posted by

Teknologien er stadig i endring, og det kommer hele tiden nye teknologiske hjelpemidler som skal gjøre livene våre lettere. Du har kanskje hørt om uttrykket «Det finnes en app for alt»? Dette er ikke langt ifra sannheten. Applikasjoner kan underholde oss, lære oss nye ting og til og med hjelpe oss med å sove bedre.

Hvis du ønsker å finne ut mer om din egen søvnrytme og få gode tips og råd om hvordan du kan forbedre din søvnsyklus, burde du fortsette å lese videre. Vi skal nå gå gjennom noen teknologiske funksjoner som kan hjelpe deg med nettopp dette. God søvn er viktig og heldigvis finnes det hjelpemidler som sørger for dette.

https://sovbedre.com/ er en av nettsidene som har gode guider om hvordan du kan optimalisere søvnen din!

Applikasjoner for bedre søvn

Sleep as Android er en spennende applikasjon som fungerer som en smart alarmklokke. Denne spore søvnsyklusen din og vekker deg slik at får en mer behagelig og fredfull morgen. I løpet av en to ukers prøveperiode, vil applikasjonen kartlegge dine søvnmønstre. Du vil også få en se en god og informativ graf for din egen søvnhistorikk.

Det er mange faktorer som spiller inn på hvorvidt vi får en god natts søvn eller ikke. Med Sleep as Android får du se oversiktlige statistikker over hver søvnsyklus. Denne tar for seg når du er i det som kalles dyp søvn, samt eventuell snorking og søvnmangel. Applikasjonen kan til og med ta opp lyden dersom du prater i søvne.

Hvis du har problemer med snorking, kan Sleep as Android by på flere egenskaper og funksjoner som reduserer dette. Alarmlydene kommer i form av behagelige naturlige lyder, alt ettersom hva du ønsker. Dette kan blant annet være lyder av storm, fugler eller havet – og volumet vil alltid være behagelig.

Bedre søvn

Etter du har brukt Sleep as Android applikasjonen og kartlagt dine egne søvnmønstre, kan du benytte denne informasjonen til å forbedre andre områder som kan ødelegge nattesøvnen. Selve sengen din kan ha stor påvirkning på søvnmønstrene dine, og det er viktig å ha en god madrass for å fremme optimale søvnsyklus.

Hvis du vil lære mer om hvordan du kan sove bedre og få veiledning til valg av riktig madrass, seng og dyne, finnes det som nevnt nettsider der ute som kan hjelpe deg med dette.

Optimaliser søvnen din

Det finnes mange hjelpemidler og kjerringråd der ute for de som ønsker å forbedre søvnen sin. Hvis du tar i bruk noen av disse rådene, kan det være lurt å benytte deg av Sleep as Android applikasjonen. Da kan du se hvilke tiltak som faktisk gir effekt og hva som forbedrer søvnen din.

Benytt deg først av testperioden, slik at applikasjonen vet hvilket utgangspunkt du har. Deretter kan du gjøre andre tiltak som å gå til innkjøp av en ny madrass, prøve ulike kjerringråd og dermed sammenligne resultatene og statistikken inne i applikasjonen. Last ned applikasjonen i dag og start din reise for en bedre nattesøvn.