Produktbeskrivelse av Office 365 Personal

Produktbeskrivelse av Office 365 Personal

Posted by

Tenk virksomhet, og du tenker Microsoft Office, og Office 365 nå er den foretrukne måten Microsoft ønsker at du skal kjøpe produktivitetssuite – ved å betale dem et månedlig abonnementsgebyr.

Du kan fremdeles kjøpe Office som en engangspakke, i form av Office 2019 – som kan passe til mindre bedrifter og enkeltpersoner, men du får ikke regelmessige oppdateringer, og du drar ikke nytte av noen av skyutstyrene. Det vil koste deg $ 249,99 per bruker.

Office 365: hva du får

Word

Trolig ikke trenger introduksjon, Word tar seg av tekstbehandlingsbehovene dine på tvers av datamaskiner, Internett og mobile enheter. Det har ikke blitt velsignet med et enormt antall nye funksjoner de siste årene, men det er fortsatt bunnsolid og veldig dyktig. Sjekk her for full gjennomgang av Word.

Excel

Igjen, et program de fleste vil være kjent med, og det kraftigste regnearkprogrammet på planeten. Utover samarbeidsfunksjonene, som vi vil diskutere videre senere, har nyere forbedringer av Excel typisk vært mindre enn større. Sjekk her for vår fulle gjennomgang av Excel.

PowerPoint

Kanskje Office-appen som er mest truet av nyere, slankere rivaler, PowerPoint er fortsatt veldig omfattende og kraftig, men kan føles oppblåst. Når det gjelder funksjoner for din neste lysbildefremvisning, er det fortsatt presentasjonsprogrammet å slå. Sjekk her for vår fulle gjennomgang av PowerPoint.

OneNote

Har du notater å ta? OneNote vil gjøre det for deg, selv om applikasjonen som følger med Office 365-pakken nå fases ut til fordel for Windows 10-universelle appversjonen. Det fortsetter å gjøre en veldig god jobb med å gjøre det mulig for deg å samle noe digitalt. Sjekk her for vår fulle anmeldelse av OneNote.

Outlook

Mye mer behagelig på flere plattformer og på nettet takket være nylige oppgraderinger er Outlook fremdeles det ultimate innen e-post, kontakt og kalenderstyring. Den eneste ulempen er at den faktisk er for kraftig for det de fleste virkelig trenger. Sjekk her for full gjennomgang av Outlook.

OneDrive

Den største nyvinningen i Office 365, som gjør det mulig for deg å synkronisere filene dine på alle enheter, og, avgjørende, samarbeide om dokumenter i sanntid på desktop-apper. OneDrive i seg selv er kanskje ikke så polert, men det er en viktig del av å holde de andre tannhjulene i sving. Sjekk her for vår full gjennomgang av OneDrive.

Publisher

Det kan hende du har glemt dette, og det ser ut til at Microsoft også har det, men det er fremdeles verktøyet for publiseringsverktøy på skrivebordet for de som trenger å sette opp layouter mer avanserte enn de de kan administrere i Word. Sjekk her for vår fulle anmeldelse av Publisher.

Skype

Videosamtaler, lydanrop, direktemeldinger, fildeling og skjermdeling … det er rimelig å si at Skype har omtrent alt du måtte trenge av et moderne kommunikasjonsprogram, og som en Office 365-abonnent får du tilgang til en forbedret forretningsutgave. Sjekk her for vår fulle anmeldelse av Skype.

Access

Ja, Microsofts databaseapplikasjon går fortsatt sterkt, og hvis bedriften din har behov for den, så er produktet så solid som det noen gang var. Det er ikke den samme støtten på mobilen og på nettet som de andre appene, men så langt skrivebordsprogrammet går, kan du stole helt på det.

Office 365: viktige funksjoner

På mange måter er nøkkelfunksjonene i Office 365 listen over applikasjoner vi nettopp har nevnt – du får tekstbehandlings-, regneark- og presentasjonsverktøy for alle brukerne i organisasjonen din, og ekstra programmer for å knytte alt sammen og administrere kommunikasjon i hele selskapet.

Nyere oppgraderinger har sentrert seg om ekstra koteletter med kunstig intelligens, uansett om det er til overflatefiler du kanskje trenger i OneDrive eller for å foreslå folk som kanskje vil ha en kopi av PowerPoint-presentasjonen (folk du nettopp har delt et møte med, for eksempel).

I skrivende stund testes et nytt og forenklet bånd som skal gjøre Office 365 enda enklere å bruke, og kanskje skjule noen av de gamle funksjonene i hver app som ingen egentlig plager med mer. Det skal også skape mer et enhetlig grensesnitt på nettet og på mobilen.

Og snakk om nettet og mobilen, har utseendet og funksjonaliteten til online- og smarttelefonen (eller nettbrettet) Office-appene forbedret seg betydelig – sammen med AI er det der du finner ut at de fleste av de pågående oppgraderingene til Office skjer akkurat nå. Det er nå mulig å få seriøst arbeid mens du er på farten.

Office 365: konkurranse og konklusjon

Microsofts store konkurrent på plassen er selvfølgelig G Suite, og hvis du veier opp fordeler og ulemper for hver enkelt for din egen virksomhet, er det ikke noe lett svar. Det er ingen tvil om at Microsoft har den kraftigere og mer funksjonsrike pakken med programmer – Word, Excel og PowerPoint er tross alt vanskelig å slå.

Det som online-appene til G Suite tilbyr, er imidlertid glatthet, hastighet, enkelhet og tilgang omtrent hvor som helst. De fungerer veldig godt fra hvilken som helst nettleserfane, og de blir sikkerhetskopiert av mobilapper som blir mer polerte for hvert år også. Legg til Google Drive, som er flere trinn foran OneDrive på de fleste områder.

På mange måter er det en kamp mellom nytt og gammelt, sky og desktop, selv om Microsoft har jobbet hardt for å forbedre sine online apper og synkroniseringstjenester på tvers av plattformer. Til slutt kommer det ned til programvaren og funksjonene bedriften trenger.

Klikk gjennom de individuelle gjennomgangskoblingene vi har tatt med ovenfor for en mer detaljert oversikt over funksjonene i Word, Excel, PowerPoint og resten, men Office er samlet sett like sterk som alltid. Microsoft skyver regelmessige oppdateringer til Office 365-abonnenter, og de siste årene har de alle vært nyttige og godt bedømte, fokusert på AI, nettskyen og mobilen – områdene som har betydning i dagens databehandlingsalder.

Vi vil absolutt si at den månedlige avgiften du betaler for Microsoft Office 365 er verdi for pengene og deretter noen. Om du skal bruke all funksjonaliteten og funksjonene som tilbys, eller om du vil ha det bedre med Google og G Suite, det er et spørsmål du bare kan svare på.