Slik spiller du inn innhold fra ESPN

Slik spiller du inn innhold fra ESPN

Posted by

Har du lyst å kunne se på livesendinger fra ESPN når det passer deg best? Ved å gjøre opptak av sendingene, kan du lagre disse på PC-en din og deretter se dem når du vil. Dette er også en fin metode å bruke dersom du har et ønske om å se visse sendinger på nytt ved en senere anledning.

1. Last ned og installerer ESPN Recorder Audials Movie

For å se live sendinger fra ESPN om igjen, er du nødt å ha et verktøy som kan gjøre opptak av plattformen. Med Audials Movie får du tilgang til et verktøy som lar deg gjøre opptak og spille inn videoer og sendinger fra ESP.

Denne programvaren er gratis ved bruk av demoversjonen. Du behøver ikke registrere deg hvilket skaper en enkel og lett nedlastningsprosess. Dersom du skulle ombestemme deg senere, er det enkelt å avinstallere programvaren. Du kan laste ned Audials Movie på alle Windows maskiner.

2. Spill av videoen på ESPN

Etter du har lastet ned og åpnet programvaren, trykker du på «Video Streaming»-seksjonen. Her får du se en liste over ulike plattformer og strømmetjenester som er støttet av Audials Movie. Dersom du ønsker å gjøre opptak fra ESPN, må du klikke på knappen hvor du ser denne logoen.

Deretter går du til nettleseren din og åpner siden espn.com. Bruk enten Firefox eller Google Chrome, da det er disse to nettleseren som er kompatible med Audials Movie. Når du starter avspillingen av ønsket video eller livesending, vil programvaren automatisk starte opptaket for deg.

Spill av innholdet i original størrelse. Da forsikrer du deg om at opptaket vil ha best mulig kvalitet. Ta en titt i kontrollvinduet dersom du ønsker å følge med på fremgangen til opptaket. Her vil du alltid ha full oversikt over hvor langt opptaket er kommet.

3. Audials Movie spiller inn fra ESPN

Inne i programvaren vil du oppdage at du har en privat Audials spilleliste. Det er her opptak vil lagres og kategoriseres. Når opptaket fra ESPN er ferdig, blir filen automatisk overført til denne spillelisten. Her blir filene tagget og kategorisert, slik at du alltid ha oversikt over hvilke opptak du har tilgjengelig.

Du kan selv velge hvilket format du ønsker at opptaket skal lagres i. Her vil det være lurt å tenke på hvilket formål du har med opptaket. Ønsker du for eksempel å overføre dette til en mobil eller nettbrett? Da bør du velge et format som støttes av dine smartenheter. Valgmulighetene er mange, og du kan blant annet velge fra formatene: 3GP, AVI, WMV og MP4.

Du kan velge om du ønsker å se opptaket direkte i Audials, eller eksportere filen til en annen enhet. Dette kan du enkelt gjøre ved å benytte deg av «klikk og dra»-metoden. Nå har du lært deg hvordan du gjør opptak fra ESPN og en rekke andre strømmetjenester ved hjelp av Audials Movie. Med disse opptakene kan du velge å se på livesendinger når det passer deg best.

Last ned Audials Movie