De beste strømmetjenestene for høsten

De beste strømmetjenestene for høsten

Posted by

Høstmørket nærmer seg og hva er vel bedre enn å kunne sette seg i go-sofaen og se på alle de nye og gamle seriene som er på TV. Når du skal se på serier eller filmer er det mange forskjellige sjanger å velge mellom på de ulike strømmetjenestene. Derfor er det lurt å velge strømmetjenester som gjør høsten din spennende.

En strømmetjeneste for alle

Alle kan vel være enig i at Netflix har noe for alle. Her har seriene slik som «Stranger Things» og «The Umbrella Academy» virkelig blitt store hits. Du finner ikke bare serier, men også veldig mange egenproduserte filmer og gode gamle klassikere slik som «Clueless» og «Greece». Er du i tillegg en av de som liker å se krim i høstmørket byr «Mindhunter» og de utallige krimdokumentarene på ekstra spenning.

For spesielt interesserte

Mange forbinder HBO-Nordic med «Game of Thrones», men denne strømmetjenesten er så mye mer. Her finner du egenproduserte TV-serier som har et viss stilpreg over seg.  Er du glad i vampyrer vil du fort bli glad i «True Blood» eller vil du se en temapark for voksne med en vri blir du fort avhengig av «Westworld».

Bruk hjernen

Du trenger ikke bare å sitte og se på serier i høst. Er du en av de som heller vil bruke tiden på hjernetrim innimellom jobb og den hektiske hverdagen, prøv deg på forskjellige hjernetrim-apper, sodoku eller hvorfor ikke prøve online poker på Bingo.com. Poker er en flott måte å trene hjernen på når det kommer til strategi, og du kan fort lære en ting eller to om deg selv.

Disney+ på vei.

Noe som mange nordmenn gleder seg til i disse er lanseringen av Disney +, denne strømmetjenesten er en god konkurrent til Netflix siden den vil inneholde innhold for alle.  Du vil ha tilgang til alle «Star Wars»-filmene og egenprodusert filmer som du ikke finner noe annet sted. Mange av live action -filmene som Disney har produsert vil komme ut på denne tjenesten.

Best på norsk innhold

For de som er ute et mer norskprodusert innhold har NRK mange gode serier slik som «TWIN» med Kristofer Hivju eller de klassiske «Et sted å høre til» eller «Side om Side». Her er det også mange egenproduserte norske dokumentarer som byr på mange timers underholdning.  Du kommer til å finne mye spennende i arkivet.

For de fotballinteresserte

Med TV2-Sumo får du alt av innholdet til TV2-kanalene, og er du i tillegg fotballinteressert er dette strømmetjenesten for deg. Her vil du kunne strømme mye fotball med fotballturneringene Premier League og Champions League. Du vil også ha tilgang til ishockey og handball. Så mange timer med sport med andre ord.

Del på abonnement

De fleste av oss liker litt av hvert, så bor du sammen med venner eller noen du er glad i kan dere abonnere på en strømmetjeneste hver for utvalget sitt del. Slik vil dere kunne ha litt å velge mellom nå som høstmørket sakte men sikkert kommer.  Om dere ikke finner favorittene deres med engang har de fleste et 14-dagers prøveabonnement, slik at du kan prøve og se hvilket innhold som dere liker best.