NordVPN anmeldelse

Posted by

NordVPN har de siste månedene lagt til noen nye funksjoner og gitt Windows-klienten litt polering. En kompakt versjon av klienten med hurtigtilkoblingsalternativer er tilgjengelig som en pop-up fra ikonet for varslingsområdet, mens hovedskjermbildet viser et kart over endepunktplasser, sammen med en søkbar liste over tilgjengelige servere, kategorisert etter funksjoner og geografisk plassering.

Det gir også snarveier til sluttpunkter med spesifikke ekstra sikkerhetsfunksjoner, inkludert dobbelt VPN, DDoS-beskyttelse, Onion Routing via Tor-nettverket eller støtte for peer-to-peer torrenting.

Last ned – Klikk her

Avanserte innstillinger

I sine avanserte innstillinger tilbyr NordVPN et bredt spekter av funksjoner, inkludert autotilkobling, CyberSec-annonse og malware-beskyttelse, usynlighet for ditt lokale nettverk og både internett- og appspesifikke drepebrytere for å blokkere trafikk hvis VPN-forbindelsen din går ned.

Du kan også angi en tilpasset DNS-leverandør og prøve å unngå VPN-blokkering på steder der det er begrenset ved å bruke noen av NordVPNs tilslørte servere.

Abonnementsversjoner hos NordVPN

Selv om NordVPNs lengste abonnement fungerer veldig billig, er de andre nivåene mer kostbare enn mange av rivalene. Du betaler heftige £ 9,15 per måned, en mellomliggende £ 64,26 per år eller 73,36 £ for to år, eller £ 82,40 per tre år. Sistnevnte trener for bare 2,29 pund i måneden, noe som er mye bedre verdi.

En gratis prøveversjon er ikke lenger tilgjengelig, men det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, og de som søker ekstra anonymitet kan betale i Bitcoin.

Loggføring hos NordVPN?

Tjenesten eies av Tefincom, med hovedkontor i Panama. Landet har ingen lovgivning om lagring av data, og NordVPN har selv en ikke-loggføringspolitikk. For å sikkerhetskopiere dette har NordVPN fått en uavhengig revisjon utført av PricewaterhouseCoopers, og dette er tilgjengelig for alle abonnenter å lese.

NordVPN er muligens kjent som en av de beste på personvern i dagens marked. De er ikke redd for å flekse musklene, da de tross alt vet at de har en av de beste praksisene her.

Hvor rask er NordVPN?

Selskapets nylig introduserte NordLynx-protokoll for Linux, selv om veldig mye en nisje-funksjon, produserte nedlastingshastigheter på opptil 780 Mbps (97,5 MB / s) – langt raskere enn en ikke-VPN-forbindelse til samme server, noe som gjør NordVPN og kommandolinjen app kanskje det beste valget for Linux-brukere akkurat nå, selv om teknologien fremdeles er relativt ny.

Som vanlig utmerket NordVPN seg i streamingtestene våre – vi kunne se regionlåst innhold på Netflix US, BBC iPlayer og, noe uvanlig, Alle 4, samt Crunchyroll og Shudders amerikanske tjenester. Den har et enormt antall servere i 62 forskjellige land, noe som uten tvil hjelper IP-adressene sine til å holde strømmen fra bransjens svartelister.

Konklusjon

Hvis du er en medieentusiast, så tilbyr NordVPN en kombinasjon av funksjoner og ganske raske nedlastingshastigheter, og har utmerket sikkerhetsinformasjon. Det er et flott alternativ hvis du er interessert i en førsteklasses VPN. Den introduserer også noen spesielt interessante funksjoner for Linux-brukere.

De mest personvernbevisste brukerne foretrekker kanskje å velge en tjeneste som er vist i retten for å føre logger, for eksempel ExpressVPN eller privat internettilgang, mens Windscribe også er et godt, raskt og billig alternativ, men det er nesten ingenting å utsette NordVPN på, spesielt hvis du vil kjøpe et utvidet abonnement.

Last ned – Klikk her