Fremtidens briller

Posted by
Annonse

Fremtidens briller

Det er ikke bare datamaskinene som utvikler seg. Også andre produkter blir mer og mer teknologiske, slik som klokker og briller. Google glass har vært en stund på markedet, og de er med andre ord en optisk hodemontert skjerm designet som et par briller. I ettertiden har flere andre merkevarer prøvd seg på lignende modeller.

Hva kan de brukes til?

Produsentene av disse smarte brillene ber oss om å se mot fremtiden. Nå kan du lese e-poster, besvare oppringinger og se tv direkte via dine briller. Om fem år er brillene blitt til en smarttelefon som du rett og slett kan styre med øynene dine. I tillegg kan du bruke dem til å ta bilder eller video. Det er snart liten vits å gå med vanlige briller!

Det er heller ikke umulig at du kommer til å handle online med slike briller. Like fullt som at du kan se favorittserien din med dem, kan du gå til dine favorittsider på nettet. En av disse gode online butikkene, webshoppen unoliving.no er verdt å titte på bak brilleglassene. Her kan du finne alt du trenger til hjemmet ditt, med online priser. Med smarte briller har du nesten alt det du trenger for øyet til enhver tid. De minner litt om Apple Watch, som har de meste av funksjonene som en datamaskin har, bare i mye mindre format og alltid til stede på håndleddet ditt.

Teknologiske klokker i skuddet

Apple Watch kommer helt sikkert til å få mange etterligninger på markedet. De er blitt svært populære blant både forretningsmenn og vanlige folk på gaten. se hva Klokker365.com gjør for at du skal finne favorittklokken din. Dette er et nettsted som tilbyr Skandinavias største utvalg av klokker til lave priser. Her finner du alt fra radiostyrte klokker til klokker i gull eller keramikk, samt digitale klokker. De smarte klokkene lar deg søke på Internett med hjelp av stemmen din, de sporer treningen din over GPS og lar deg betale i matbutikken uten at du må ta opp lommeboken din. Men er det slik at hverdagen faktisk blir så mye enklere takket være alle disse teknologiske finessene som finnes på markedet i dag? Det er uansett liten tvil om at betalingsløsningene vil bli enklere i fremtiden, og dette vil kanskje få oss til å shoppe enda flere nye oppfinnelser?

Er teknologien veien til utvikling?

Det er ikke lett å se for seg hvordan det er å bruke smarte briller. Man må nesten prøve det selv for å forstå deg. Slik er det med all ny teknologi og andre oppfinnelser. Så fort vi er blitt vant til dem, så blir vi også avhengige av dem. Det er kanskje på tide å spørre oss selv om verden er blitt et bedre sted etter alle disse teknologiske nyvinningene? Vi er helt klart mindre til stede for barna våre nå enn før mobiltelefonene kom på banen. Kanskje et steg tilbake i tid kan være en like god idé som å investere i enda flere teknologiske duppeditter?