Uniwatches – originale klokker til en billigere pris

Posted by

Annonse

Gjennom verdens utvikling har vi sett store forandringer i tilværelsen, teknologi og moter; fra hest og kjerre til biler som går på elektrisitet, fra kommunikasjon via brev til smarttelefoner som kan skrive en SMS for deg, og fra kvinner med store kjoler og parykker til dagens frigjorte kvinner med bukser, korte skjørt og nettingstrømper. Det har også skjedd store endringer på tilbehør- og smykkefronten. En veske er ikke lenger bare en veske, og en klokke er ikke lenger bare en klokke. Designermerker har kommet til, og trender har kommet og gått.

Go big or go home

Etterhvert som motebildet har endret seg, har også klokkene utviklet seg fra å være et godt hjelpemiddel til å bli et smykke å vise frem. Tradisjonelt var det kvinner som brukte klokker for å planlegge familiens dag, men i dag bruker begge kjønn klokker som et essensielt tilbehør. I det siste tiden har det blitt, spesielt fra den mannlige halvdelen av befolkningen, en større etterspørsel for store, maskuline klokker.

Størrelse er selvfølgelig en individuell synstolkning, men hos Uniwatches defineres store klokker som klokker med en urskive med en diameter på 48 millimeter og oppover. Klokker med denne størrelsen markedsføres somoftest mot menn, men kvinner er selvfølgelig også velkomne til å kjøpe slike “oversized” klokker, til tross for at klokkene ikke ligger i deres seksjon i butikker eller på nettsider. Kjøp store klokker her.

Alle kunder hos Uniwatches, uansett kjønn og valg av klokke, anbefales å måle størrelsen på håndleddet sitt, slik at de kan se hvordan størrelsen på urskiven vil sitte på armen. På den måten er det lettere å se hvilke klokker som kanskje blir for store, og hvilke som er midt i blinken.

Hos Uniwatches kan du finne klokker i alle størrelser, merker og modeller, så det er nærmest kun fantasien som setter grenser.

Få store klokker til liten pris

Uniwatches er en dansk-basert nettbutikk som spesialiserer seg på å selge originale klokker til noen av de laveste prisene på markedet. Det at butikken er på nett gjør at den har kapasitet til å føre flere merker enn vanlige butikker kan, noe som betyr at du vil kunne finne drømmeklokken din, nesten uansett hvilket merke det er, hos Uniwatches. Om du dog ikke kan finne den klokken du leter etter skal du ikke bli bekymret, sortimentet hos Uniwatches vokser fortsatt, og det kommer nye klokker inn nesten daglig.

Uniwatches tilbyr klokker til en god pris, med 2 års garanti og fri frakt. Nettbutikken handler under danske lovgivninger, slik at du kan være sikker på at det produktet du får er 100% originalt. Uniwatches kan tilby priser som ligger markant under norske butikker, da momsen i Danmark er mye lavere enn den er i Norge.