Gratis antivirus med AVG Antivirus Free

Gratis antivirus med AVG Antivirus Free

Posted by

Husk at du alltid må passe på å være beskyttet med et antivirusprogram på alle enheter du bruker på internett. Dette er så viktig at det ikke kan sies for ofte. Uten et antivirusprogram er du garantert å bli utsatt for de mange farene som lurer rundt på det store nettet.

Topp beskyttelse med AVG Antivirus Free

De aller fleste kjenner til AVG og vet at de leverer sikkerhetsprogrammer. Det er ikke uten grunn at de har blitt en av de største og mest velrennomerte bedriftene. Løsningene deres er nyskapende, brukervennlige og svært solide.

AVG Antivirus Free er et program som gjør det meget bra i ulike uavhengige tester. Det beskytter deg mot skadelige programvare, i tillegg til E-post-, identitet- og surfesikkerhet.

Last ned

Støtten for Windows XP og Vista har opphørt. Derimot støtter programmet Windows 7, Windows 8 og 8.1 (unntatt RT og Starter Edition) og Windows 10.

Det blir stadig mer risikabelt å være på nett. Truslene kommer fra alle kanter. Du bør derfor ta denne sikkerheten på ytterste alvor, da et angrep kan sette både deg og datamaskinen ut av spill.

Heldigvis finnes det god hjelp å få mot de utallige ondsinnede angrepene man kan møte på. AVG Antivirus Free er en god løsning for mye, og som navnet tilsier, er det gratis.

Enkel installering

AVG vet hva brukerne vil ha, og de vet at de må ha et brukervennlig program for å få folk til å velge deres løsninger. Du vil derfor ikke støte på kompliserte konfigureringer. Alt du må gjøre er å laste ned applikasjonen og kjøre installeringen. Du kan velge mellom standard eller tilpasset installasjon. Alt etter dine datakunnskaper, krav og ønsker.

Bestem beskyttelsesmodusene

Så snart programmet er installert, vil du få tilgang til et administrasjonsverktøy. Her kan du ta hånd om beskyttelsesmodusene fra PC-en din. Du kan installere andre og beskytte enheter ved å legge dem til på listen.

Web TuneUp kan også kjøres ved siden av antiviruskomponenten. Den er utarbeidet for å identifisere nettsider med skadelig innhold, forhindre tredjepartskomponenter i å spore nettaktiviteten din og rense nettleseren, samtidig som den tjener som en sikker søkemotor.

Beskyttelse i sanntid

Hvis AVG Antivirus Free oppdager en uidentifiserbar trussel, vil den innsamlede informasjonen sendes inn til deres eget laboratorium for analyse. Programmet vil deretter fikse opp i problemet, uten at du trenger å foreta deg noe.

Du trenger heller ikke å tenke på å sjekke oppdateringer, da dette blir utført automatisk. Du vil derfor alltid ha et fullt oppdatert program.

Mer enn kun antivirus

Foruten å hjelpe deg med å forebygge og håndtere ulike trusler, kan også AVG Antivirus Free hjelpe deg å utføre en sjekk på datamaskinen din, for så å rette eventuelle problemer som måtte finnes, og som har negativ innvirkning på ytelsen.

Det finnes også en funksjon for sikker makulering av filer. Her kan du slette flere filer eller mapper, og være sikker på at de ikke kan havne i gale hender.

Konklusjon

Kort oppsummert er AVG Antivirus Free en programvareløsning du kan stole på. Hensikten med programmet er å beskytte både datamaskin og E-post, i tillegg til at du skal kunne surfe trygt på nettet. Alt dette mestrer AVG Antivirus Free svært godt.