Anmeldelse av Bitdefender Total Security 2020

Anmeldelse av Bitdefender Total Security 2020

Posted by

Det er en ting som ikke kan nevnes for ofte, og det er viktigheten av god internettbeskyttelse i form av et antivirusprogram. Det finnes svært mange leverandører av dette – derfor er det også viktig at du vurderer alternativene nøye før du går for et program. Det er ikke dermed sagt at du ikke kan bytte senere, men sørg for at du velger et program som møter dagens krav.

Vi utsettes for trusler hele den tiden vi bruker internett. Farlig programvare, forsøk på nettfisking, identitetstyveri og virus er noen av dem.

Noen antivirusprogram strekker seg enda lenger enn selve antivirusbeskyttelsen. Bitdefender Total Security 2020 er en av dem som har en solid pakke for å ivareta din sikkerhet på best mulig måte.

Last ned Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security 2020 gir deg trygghet

Vi er konstant utsatt for hackere. Disse ondsinnede menneskene ønsker å gjøre alt for å svindle deg, på den ene eller andre måten. Det beste du kan gjøre for deg selv, er å velge en god sikkerhetspakke. Bitdefender Total Security er en av disse. Her får du en omfattende sammensetning av sikkerhetsverktøy. Dette vil beskytte deg mot hverdagstrusler og alltid være oppdatert for å beskytte deg mot nye trusler.

Et avansert, men likevel brukervennlig program

Det er ikke vanskelig å forstå at et antivirusprogram må være svært avansert for å takle alle de stadig mer avanserte truslene. Like fullt er det viktig at det er brukervennlig. Det er ikke alltid sånn at du må være ekspert for å kunne bruke programmet. Poenget er at du får et program som er enkelt å installere og enkelt å bruke. Ja, det bør faktisk bare tusle og gå uten at det krever videre innsats fra deg.

Bitdefender Totalt Security er et slikt program. Oppsettet er nøye gjennomtenkt og gir deg enkel tilgang til de ulike funksjonene. Dette gjøres ved at de ulike funksjonene er delt inn i fire hovedkategorier.

Hver av funksjonene kan aktiveres eller deaktiveres etter ønske. På den måten kan du tilpasse bruken til dine behov og preferanser. Skanningen er enkel å uføre, og du får en god oversikt.

Topp sikkerhet og ekstra funksjoner for tyverisikring og forbedret PC-ytelse

Velger du Bit Defender Total Security får du mer enn en vanlig hurtigskanning, som de fleste andre antivirustilbydere gir deg. Bitdefender har utviklet et verktøy som vil vurdere sårbarheten i datamaskinen din. Programmet kan blant annet også definere strategier for trusselforsvar, beskytte kataloger og håndtere søppelpost.

Bitdefender Total Security er også perfekt for deg som driver med handel. Programmet har en anti-tyveri-funksjon som beskytter finansielle data og betalingsinformasjon.

Ikke nok med det. Her får du også med et optimaliseringsverktøy som sørger for at PC-en din alltid er ren og rask.

Utallige fordeler og OS-interoperabilitet

Bitdefender Antivirus Plus og Bitdefender Internet Security fungerer kun på Windows-produkter. Derfor er det en glede at Bitdefender Total Security 2020 også er kompatibel med Mac-, iOS- og Android-enheter.

I motsetning til Antivirus Plus får du også med en innebygd brannmur om du kjøper Bitdefender Total Security. Dette gjør programmet til et komplett sikkerhetsprogram for nåtidens sikkerhets- og trusselbeskyttelseskrav.

Et godt utprøvd program som takler dagens trusselsituasjon

Vi finner ikke de store endringene i oppgraderingen av Bitdefender Total Security, men det vi ser er at de følger med i tiden. Her har det kommet fininnstillinger for å imøtekomme dagens behov til sikkerhetsløsninger.

Bitdefender har utallige fordeler

Beskyttelse mot skadelig programvare (malware)

Med Bitdefender Total Security vil du ha den beste beskyttelsen mot skadelige programvarer. Det er kun Bitdefender og Norton som har oppnådd perfekte resultater i tester av beskyttelse. Uansett om du kjører Windows 10, iOS eller Android vil du derfor kunne føle deg meget godt ivaretatt.

Minimal påvirkning på ytelsen

Bitdefender Total Security 2020 krever svært lite ressurser. Det betyr at du ikke vil påvirkes nevneverdig av at systemet kjøres i bakgrunnen. Enhetene dine vil forbli raske, selv om Bitdefender utfører en svært viktig jobb med å holde deg sikker.

Gratis VPN

Med ”Bitdefender Total Security 2020” får du også inkludert gratis VPN. Det er derimot viktig å presisere at den er begrenset til 200 MB per dag. Med VPN kan du surfe sikkert uten å legge fra deg digitale fotavtrykk. Du logger deg på en virtuell tjener i et av landene Bitdefender tilbyr, og på den måten blir IP-adressen din kryptert. Dette er også en måte å omgå geoblokkeringer på. Det vil si at du for eksempel kan få tilgang til norske strømmetjenester selv om du skulle befinne deg i Asia. Om du skal bruke VPN hyppig, da bør du nok vurdere en betalingsversjon siden 200 MB brukes opp på et blunk eller to, spesielt om du skal strømme favorittserien din.

Falske positiver

Du har sikkert hørt om falske positiver. Men vet du hva det er? Når et antivirusprogram testes, vil man også se på hvordan de vurderer rene, harmløse filer. De fleste antivirusprogrammer vil ha noen feil her. Det vil si at de anser en slik fil for å være en trussel, og vil derfor kunne blokkere dem. Det er derimot stor forskjell på hvor mange falske positiver forskjellige antivirusprogram har.

Her er Bitdefender i særklasse, med kun noen få feiltolkede filer på Windows 10. Hva gjelder Mac og Android var resultatet feilfritt. De er dermed vanvittig gode på å se forskjellen på skadelig og harmløs programvare.

Oppsummering

Som du nok har skjønt, er vi svært godt fornøyd med Bitdefender Total Security 2020. Med dette programmet får du markedets beste beskyttelse mot skadelig programvare. Tester utført i ulike uavhengige laboratorier er enige om perfeksjon.

Programmet påvirker minimalt ytelsen til enhetene dine, og du vil derfor ikke oppleve noen nevneverdig treghet med dette programmet installert.

Du får med beskyttelse mot løsepengevirus, passord manager, nettkamerabeskyttelse, foreldrekontroll og gratis VPN. I tillegg til mye, mye mer.

Brukere verden over er svært tilfredse med Bitdefender Total Security. Brukervennligheten og kvaliteten er ekstremt god – virkelig en av de beste på markedet.

Bitdefender Total Security er ikke et gratisprogram. Det er likevel mulig å få det til meget lav pris. Bitdefender har heldigvis tilbud både titt og ofte.

Skal vi dra frem noe som er negativt, må det være den begrensede VPN-tjenesten med kun 200 MB daglig. Skal du gjøre noe mer enn enkle ting som å handle på nett eller bruke nettbanken, vil denne kvoten fort være oppbrukt.