Bør man kjøpe en iPhone i 2022?

Bør man kjøpe en iPhone i 2022?

Posted by

Det korte svaret for de aller fleste er at man bør gjøre det ja. Om det er smarttelefon du vil ha så er Apple foran konkurrentene, og har kommet langt i forhold til mange av dem. Til og med når man sammenligner med Samsung er det tydelig at Apple har tatt store steg med deres telefoner, men det gjør også at det koster en del penger med en ny telefon.

Så mye penger at det ikke alle har råd til det. Og er det tilfellet for deg bør du ikke kjøpe en iPhone, i hvert fall ikke den nyeste modellen. De er gode telefoner, for all del, men ikke verdt å ta et lån for. Om du vil vite Apples kunder sier kan du også ta en titt på lenken, som vil føre deg til ReviewsBird. Den har et godt og beskrivende navn, da det er en nettside for anmeldelser av ulike selskap og tjenester. Det er perfekt for deg som vil ha en ny telefon, men som kanskje ikke har vært kunde hos Apple før.

En annen ting å overveie er hvor interessert man er i teknologi og fremskrittene som blir gjort. Om fokuset for deg er å ringe og skrive meldinger finnes det flotte telefoner for det, som er mye billigere. Men da får man altså ikke de andre potensielle fordelene som en moderne smarttelefon gir i dag.

Grunner til å ha en iPhone i 2022

Ønsker du en rask og svært effektiv telefon er en iPhone for deg. Deres konkurrenter skryter av gode telefoner, men Apples prosessor er det ingen som kan konkurrere med, noe man legger merke til umiddelbart. En annen ting er at du får 5G. Greit nok, det får man også med andre telefoner, men det er i hvert fall enda en grunn til å kjøpe en ny smarttelefon. Og da vi ikke vet hvordan iPhone 14 vil se ut, er det greit å ha iPhone 13 som et utgangspunkt.

Saken er også den at du får veldig mye for pengene med en iPhone. Den holder lenge, den er trygg og sikker å bruke, og har alle teknologiske funksjoner du trenger i 2022. Så er også dens kamera av en ekstremt høy kvalitet, såpass høy at den konkurrerer snart med ekte fotokamera. Det sier litt, og det at du betaler litt mye penger vil være verdt det i lengden. Men se gjerne an din egen økonomi, og hva kunder har sagt. Vurderer du standard iPhone, iPhone Pro eller iPhone Pro Max? Se hva kundene sier og om hvilke av disse som passer deg og ditt behov best.

Da foretar du nok det riktige valget også!