Spillerbeskyttelse: Undersøker tiltakene som er implementert i regulerte markeder for tryggere online casinoopplevelser

Gode tips til markedsføring på Instagram

Posted by

Å forstå seg på alle plattformer og algoritmer er ikke alltid like lett, men heldigvis finnes det gode tips der ute. Instagram er for øyeblikket en av de best populære sosiale mediene og det er en perfekt plattform for deg som ønsker å promotere din egen bedrift eller bedriften du jobber i.

Likevel så er det ikke alltid så lett å vite hva man skal gjøre. Vi har derfor funnet frem noen gode tips som forhåpentligvis skal gjøre det lettere for deg å oppnå suksess på plattformen. La oss ta en titt.


Gjør det synlig

Det finnes et par millioner andre kontoer på Instagram, så det er derfor viktig at du prøver å skille deg ut litt og treffe riktig publikum. Prøv å undersøk hva målgruppen din samhandler med på plattformen ellers for å se om du kan få noen gode tips der. Uten om det så er det en god ide å benytte seg av hashtags, hvert fall i oppstartsperioden. Hashtags er nemlig en super måte for deg å treffe brukere som ønsker å se akkurat ditt innhold. Det er viktig at du bruker hashtags som passer ditt innhold og at det er hashtags som andre brukere sjekker og bruker selv. Bruk litt tid på å finne noen ordentlig gode hashtags.

Etter at du har funnet et par gode ord du kan bruke på bildene dine så er det på tide å prøve å trenge seg igjennom mengden. Uansett om du er en ny bedrift eller om du har holdt på lenge, så er en konkurranse alltid en super måte å få folk til å titte på profilen din. Legg ut en konkurranse der de kan vinne ditt produkt eller din tjeneste. Kanskje får de også med en powerbank eller et handlenett fra Axon Profil med din logo på. Be brukerne om å tagge hverandre i kommentarfeltet og følge dere for å bli med i konkurransen. Mange vil nok «unfollowe» etter at konkurransen er ferdig, men mange blir igjen, og husk – de er har nå sett og hørt om bedriften din.

Organisk innhold

Det finnes et hav av bots og uekte kontoer som ikke genererer det vi kaller for organisk innhold. Når du promoterer deg selv eller din bedrift på Instagram så er målet organisk samhandling. Det er anbefalt at du benytter deg av geo-tags på bildene dine. Det vil si at du legger til et sted øverst på bildet ditt. Mange klikker seg nemlig inn på disse stedene for å kunne se hva som er der og for inspirasjon. Hvis du bruker et par forskjellige steder når du poster så vil du dukke opp flere steder og flere vil se innholdet ditt.

Videre er det viktig at du samhandler med følgerne dine tilbake. Svar på deres kommentarer enten de er positive eller negative. Pass på at du aldri blir usaklig og svarer på en god og ordentlig måte. Del bilder og videoer av prosesser på kontoer eller under produksjon slik at følgerne dine kan få et innblikk i hverdagen til bedriften.