Batterier hjelper fornybar energi

NRK og NRKsuper nett-tv på smart-TVer fra Samsung, LG, Panasonic, Phillips og Sony samt på Playstation

Posted by

NRK lanserer nå egne apper for smart-TVer fra Samsung, LG, Panasonic, Phillips og Sony samt på Playstation. Appen er allerede kommet på nye TVer fra Samsung, og er den ikke allerede kommet for de øvrige TVene, så kommer den i løpet av september. Dette gjelder også for Playstation (både PS3 og PS4). Det er stort sett TVer som er produsert fra og med 2012 hvor appen vil være tilgjengelig.

Hele NRKs back-katalog på 40.000 programmer er tilgjengelig gjennom appene. Egenproduserte serier og filmer er tilbake i lang tid, mens innkjøpte produksjoner er normalt tilgjengelig i 1-3 uker fra kringkasting skjedde.

Det har tidligere vært en uoffisiell app for Samsung smart-TV for NRK, men nå er altså den offisielle versjonen tilgjengelig.

NRK nett-TV finnes fra før av på web (tv.nrk.no), Chromecast, Apple-TV, Android nettbrett og telefoner, iPad og iPhone.

For småbarnsforeldre er lanseringen av NRKsuper-appen kanskje en enda større nyhet. Det betyr at man ikke trenger å vente til barne-TV begynner for smårollinger som er meget tidlig oppe:

Søk etter «NRK» i programbutikkene på smart-TVene eller Playstation, så vil appene komme frem (om de er blitt tilgjengelige).

Les mer hos NRKbeta.