Tips for å gi kjøkkenet ditt en makeover

Posted by

Annonse

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i et hus. Det er der måltider blir tilberedt og hvor familien samler seg og hygger seg sammen. Det finnes selvsagt mange måter å dekorere et kjøkkenet på og gjøre det innbydende og varmt. Her er noen tips om hvordan du kan dekorere ditt eget kjøkken!

Gjør små endringer

Rydd opp. Hvis du er som mange mennesker, kan du være skyldig i for mange detaljer. Ta en ærlig titt på kjøkkenet ditt. Er det for rotete? Du kan enkelt fjerne dette problemet ved å ta vekk noen ting, eller bare endre lagringssystemet ditt, slik at alle “ekstra-tingene” ikke er synlige. Bare fra dette enkle trinnet kan et helt nytt kjøkken materialisere seg. Cahetu har mange flotte produkter til alle husets rom som forhandles online her

Hvis du ikke kan unngå å vise alle de elektriske tingene dine og serviser p.g.a. plassmangel, må du skaffe deg litt mer plass! Kjøp en pen kurv, legg til et ekstra skap, eller invester i noen attraktive hyller eller andre oppbevaringsenheter.

Bruk farge for å gjøre det koselig

Hvis du holder deg til hvitt som ris, risikerer du å ende opp med et kjøkken som virker sykehus-aktig og kaldt. Legg til noen få farger som er lyse og koselige for å få det til å virke varmt, levende og elsket.

Velg bestemte steder for fargen din. Sitteplassene? Belysningen? En del av kjøkkenbenken? I tillegg må du ikke føle deg presset til å holde deg til bare én farge- forskjellige fargetoner av samme farge fungerer godt sammen – og fjerner presset med å finne den riktige tonen.

Dekorere med friske blomster

Planter og blomster gir livlig dekorasjon til et hvilket som helst rom og er bra for miljøet. Legg til en funksjonell dekorasjon på kjøkkenet ditt ved å lage en vindusboks med friske urter, eller sett friske blomster på kjøkkenbordet.

Pass på at de passer til ditt tema! I et forenklet, nøytralt kjøkken vil det holde med en enkel påskelilje eller to, mens et mer avansert kjøkken kan se bedre ut med en bukett med nelliker eller tusenfryd. Hvilken blomst passer til ditt kjøkkens personlighet?

Urter blir ikke dyrket i fabrikker, vet du. For å slå to fluer Ii en smekk, dyrk dem selv i kjøkkenvinduet! Det er en søt liten måte å friske opp kjøkkenet på når dere inntar deres måltider. Lyst på nytt kjøkken? Hos Nettoline kan du velge mellom mange flotte kjøkken, bad og garderober.

Legg til uventede møbler

Borte er de dagene da kjøkkenet var bare et kjøkken. Nå er stuen spisestuen, kjøkkenet er fellesareal, og spisestuen kan til og med bare være til pynt. Selv om du ikke trenger å omfavne denne livsstilen fullstendig, bør du vurdere å friske opp kjøkkenet ditt med ikke-akkurat-ment-for-kjøkkenet-møbler.