TeamViewer

TeamViewer

Posted by

Hvis du er interessert i å utnytte eksterne ressurser for å få arbeidet ditt gjort, har du kanskje hørt om programvaren TeamViewer. TeamViewer er et populært verktøy for fjernansvarlighet som gir brukerne muligheten for fjerntilgang og kontrollere datamaskiner fra et annet sted. I denne artikkelen vil vi se nærmere på hva TeamViewer er og hvordan det kan være nyttig for din bedrift.

Hva er TeamViewer?

TeamViewer er et program som gir deg mulighet til å fjernstyre andre datamaskiner. Dette kan være nyttig i mange situasjoner, for eksempel hvis du trenger hjelp til å installere et program eller feilsøke et problem. Du kan også bruke TeamViewer til å dele skrivebordet ditt med andre, for eksempel når du holder et møte eller gir en presentasjon.

Hvordan bruke TeamViewer?

TeamViewer er et program som gjør det mulig for deg å fjernstyre andre datamaskiner. Dette kan være nyttig hvis du trenger å hjelpe en venn eller et familiemedlem med å løse et problem, eller hvis du bare vil vise noen noe på din datamaskin. Du kan bruke TeamViewer til å fjernstyre nesten alle typer datamaskiner, inkludert Windows-PCer, Macs og Linux-maskiner.

For å bruke TeamViewer, må den andre personen først installere programmet på sin datamaskin. Deretter kan du enten ringe dem opp, sende dem en chatmelding eller maile dem for å få deres ID og passord. Når du har disse to tingene, kan du logge inn på deres datamaskin via TeamViewer og begynne å fjernstyre den.

Det er mange forskjellige måter du kan bruke TeamViewer – her er noen av de vanligste:

* Hjelp andre med tekniske problemer – TeamViewer gjør det enkelt å fjernstyre andres datamaskiner og se hva som foregår på skjermen. Dette kan være veldig nyttig hvis du trenger å hjelpe noen med et teknisk problem de har.

* Demonstrer produkter og tjenester – Hvis du driver et selskap som selger produkter eller tjenester, kan TeamViewer gi deg muligheten til å demonstrere disse for kunder uten at du trenger å reise til dem.

* Del filer – TeamViewer lar deg enkelt dele filer mellom to datamaskiner. Dette er praktisk hvis du trenger å sende store filer over Internett, eller hvis du bare vil dele noen dokumenter med andre.

Fordeler med TeamViewer

TeamViewer er et program som gjør det mulig for brukere å få tilgang til hverandres datamaskiner på nettet. Dette gjøres ved at programmet installeres på begge datamaskinene, og deretter kan brukerne logge seg inn på hverandre sine datamaskiner via TeamViewer-programmet. Dette er en fantastisk funksjon for de som trenger å fikse noe på en annen persons datamaskin, eller for de som ønsker å dele filer mellom to datamaskiner.

En av de store fordelene med TeamViewer er at det er veldig enkelt å sette opp og bruke. Programmet er også veldig brukervennlig, slik at selv personer som ikke har mye kunnskap om datamaskiner kan få det til å fungere uten problemer. I tillegg til dette er TeamViewer helt gratis å bruke, noe som gjør det enda mer attraktivt for mange brukere.

Ulemper med TeamViewer

TeamViewer er en flott programvare for de som trenger å fjerne eller dele filer, men det har noen ulemper. For det første krever den at du installerer programvaren på datamaskinen din. Dette kan være et problem hvis du ikke har tilgang til installasjonsfilen. For det andre krever TeamViewer også at du registrerer deg for å bruke tjenesten. Registreringen er gratis, men det tar litt tid og kan være irriterende hvis du bare vil bruke programvaren en gang.