Mobalytics

Mobalytics

Posted by

Det å spille dataspill er noe som er utrolig populært blant både unge og voksne. Mange ser på dette som en hobby, og det er derfor ikke overraskende at det er noe som folk har lyst til å bli enda bedre til – og ikke minst øke sjansene sine for å vinne, selv om man ofte ikke spiller for annet enn heder og ære. Så enten du spiller League of Legends, alorant, Teamfight Tactics eller noe helt annet er det rik mulighet for å bli enda bedre til dette. I denne artikkelen skal vi snakket om et av verktøyene som kan hjelpe deg med dette.

Etter at det begynte å bli mulig å spille profesjonelt, og sjangeren eGames dukket opp, har det blitt enda mer populært å spille spill på nett med vennene sine. Denne økende interessen er noe som har stimulert markedet til mye spennende utvikling og Mobalytics er en av disse. Men hva er det egentlig?

Hva er Mobalytics?

Mobalytics kan best beskrives som en personlig gaming-assistent som hjelper deg med å meste spille du liker aller best å spille. Noe dette lover, er blant annet å hjelpe deg med å vinne mer. Men hvordan er dette mulig? Akkurat det skal vi komme nærmere inn på nå.

Hvordan hjelper det deg med å vinne mer?

Det er flere forskjellige nivåer software som dette kan hjelpe deg med å bli bedre til spillene dine. Primært kan man dele opp disse i tre forskjellige kategorier. Disse kategoriene er som følger:

  • Behersk spillet bedre: med hjelp fra eksperter til både generelle og personlige råd i forhold til nivået og spillestilen din, vil du bli bedre til å spille.
  • Identifiser og fiks svakhetene dine: måten du spiller på vil bli analysert, og du vil få hjelp med å finne ut av hvilke svakheter du har, og ikke minst hvordan du kan forbedre disse og på den måten bli bedre i spillet.
  • Få mer fremdrift og klatre raskere: brukere får hjelp til å klatre raskere i spillet enn brukere som ikke benytter seg av denne typen innsikt.

Slik fungerer det

Men hva betyr dette egentlig i praksis? La oss ta en titt på dette:

  • Før spillet ditt: her optimeres planen din med innsikt i spillet og hvem du spiller sammen med.
  • Under spillet: her får du hjelp av overlays til å få den innsikten du trenger mest, når du trenger den mest.
  • Etter spillet: her får du masse spennende statistikk på hvordan du spilte og ikke minst feedback på hva du kan gjøre bedre neste gang for å gjøre det bedre. Dette er en utrolig verdifull innsikt som alene kan få deg langt.
  • Mellom spillene dine: her kan du analysere matchene dine og identifisere og styrke ferdighetene dine, enten det er snakk om styrker eller svakheter. Veldig spennende.

Som du kan se er det mange spennende grunner til å bruke verktøy som dette hvis du ønsker å bli bedre. Det er rett og slett noe som hjelper deg med å bli en bedre spiller, og det er noe mange ønsker seg.