Lån penge til tross for betalingsanmerkninger

Lag din egen app til mobilen

Posted by

Det er ikke mye som skal til før du har laget din egen app. Du kan benytte deg av rimelige verktøy som du finner på nett. Stadig flere aktører har tilrettelagt for at du skal få en tilgjengelig app innen kort tid. Du bør derfor finne ut om du ønsker å lage den selv, eller få hjelp av et profesjonelt firma.

Casinobransjen har tilrettelagt sine nettsider for bruk av app. Du kan derfor delta i eSport betting ved å bruke mobilen. Dette gjør at nettunderholdning er enda mer tilgjengelig enn før. Utallige bransjer har lansert apper i løpet av de siste årene. I dag kan du bruke en app når du bestiller bord i din favorittrestaurant.

Hensikten med appen

Før du går videre med appen, bør du bruke god tid på planleggingsfasen. Kartlegg appens funksjoner og målgruppe. Lag deretter en markedsføringsplan som på sikt skal bidra til at den når ut til flere brukere. En app lages som regel for at den skal forenkle brukernes liv.

Det tilbys en rekke digitale verktøy for deg som ønsker å forsøke å designe appen selv. Du kan designe din egen app ved bruk av programmer som Axure, Adobe Experience Design (XD) og Sketch. Ta gjerne en titt hos lånekalkulator.info om du mener at det er nødvendig å investere noen kroner i prosjektet.

Finn ditt egen design

Når du har fastsatt hvilke tjenester appen dine skal tilby, må du begynne på designfasen. Det spiller ingen rolle hvordan du velger å fremstille appen. Mange velger derimot å bruke penn og papir, når appens utseende skal designes. Du kan deretter benytte deg av det som betegnes som wireframe eller skjermtegning.

Når du har funnet den riktige designen, bør du undersøke om appen vil fungere slik som du ønsker. Dette gjøres ved å avgrense appen din sin backend. Dette tilsier den programvaren som skal brukes for at dataen skal lagres. Målet er at du skal ferdigstille en modell som kan testes av potensielle brukere.

Modifisering av appen

Det anbefales at du bruker et eget nettsted til å teste appen din. Dette kan du blant annet gjøre på Proto. Her kan du legge inn lenker, slik at du kan navigere i rundt i appen. Slik tester du enkelt om appen fungerer slik den skal. Etter at du har testet prototypen kan du utføre nødvendige endringer.

Etter at endringene har blitt utført kan du teste appen en gang til. Appen bør lastes opp på mobilen for å sjekke at den fungerer slik den skal. Ved å teste appen i det som kalles et ekte miljø, vil du finne appens svakheter. Apple krever at nye apper skal testes i det som betegnes som TestFlight.

Lansering av appen din

Når du er fornøyd med appens design og funksjoner, er det på tide å lansere appen din. Android og iOS har ulike retningslinjer i forbindelse med nye apper. Android stiller ikke like mange krav som iOS. Når appen er ferdig kan den derfor legges ut i Google Play-butikken uten problemer.