Mobilt bredbånd fra Telia

Mobilt bredbånd fra Telia

Posted by

I dag er vi vant til å bruke nettet til alt, og i takt med at vi ønsker å tilbring mer tid på hytta eller i andre typer ferieboliger, blir det flere og flere som får behov for en annen type internett enn det de kanskje har hjemme. For selv om vi har 4G eller 5G på mobilen vi kan bruke når vi er ute, og dele med dataen vår hvis vi trenger nett, og nyter raskt Wi-Fi hjemme, er ingen av disse mulighetene perfekt egnet til et større forbruk av data når vi for eksempel er på hytta og ønsker å benytte strømmetjenester, eller trenger nett til jobb. Her er løsningen mobilt bredbånd fra Telia.

Med mobilt bredbånd Telia kan du ta med deg raskt internett uansett hvor du er, og nå an du også få tilgang til 5G når du velger mobilt bredbånd fra Telia. Det finnes flere forskjellige løsninger for deg som ønsker mobilt bredbånd, så det er rik mulighet til å finne et abonnement som passer akkurat de behovene du har. Telia har abonnementer med ubegrenset data, og for den mengden data som er med i abonnementet ditt får du god hastighet. Når du har brukt opp dette, kan du fortsatt surfe, men til en litt redusert hastighet, så det er best å velge den mengden du faktisk trenger.

Velg mellom disse abonnementene

Her er de forskjellige mulighetene du har å velge mellom når du ønsker å investere i denne løsningen, som gjør at du kan få nett uansett hvor du er:

  • 500 GB koster 999 kr i måneden
  • 250 GB koster 799 kr i måneden
  • 100 GB koster 549 kr i måneden
  • 50 GB koster 499 kr i måneden

For deg som ikke trenger så mye data, er det også en annen løsning som er tilgjengelig, nemlig å velge en pakke med bare 25 GB data, der du betaler 379 kr i måneden, eller du kan velge 10 GB data og betale 249 kr i måneden. Du kan velge å kjøpe ekstra data til disse pakkene også, så hvis det viser seg å ikke være helt nok likevel, kan du velge å kjøpe litt mer for å supplere sånn at det passer til det behovet du har.

Fordeler ved å velge mobilt bredbånd

Det er flere og flere som velger mobilt bredbånd, og det er det mange grunner til. Du får ikke bare ubegrenset data og dekningsgaranti med mobilnett i verdensklasse, du får også full fleksibilitet i forhold til behovene dine – inkludert en smart hvilemodus, som gjør at du bare betaler for det du bruker, der du for eksempel kan spare penger på å sette abonnementet ditt på pause i perioder der du bruker lite data.

Når du velger mobilt bredbånd, kan du velge mellom forskjellige rutere, og med Telia kan du føle deg helt sikker på at du får akkurat det du trenger for å ha raskt nett uansett hvor du befinner deg, enten du er på hytta eller på camping.