Feilgrepene du kan unngå når du handler og investerer

Nye muligheter for investering i kryptovaluta

Posted by

Kryptovaluta er på alles lepper etter at flere og flere får øynene opp for den kontroversielle og fremtidsrettede valutaen. Nordmenn er mer opptatt av investering enn noensinne før og kryptovaluta er det nye store.

Nye, spennende muligheter for investering i kryptovaluta er også begynt å dukke opp. Nå kan du investere i komplekse valutahandler, uten å skulle følge med på markedet 24/7. Her kan du lese mer om hvordan.

Hva er kryptovaluta?

Kryptovaluta er en virtuell valuta som utelukkende eksisterer digitalt som en liten datafil. Dette er en valuta som er basert på en kompleks og revolusjonerende teknologi som kalles blokkjedeteknologi, eller blockchain. Det finnes også noen kryptovalutaer som har videreutviklet dette konseptet og andre som bruker en annen underliggende teknologi. Den største, mest berømte kryptovalutaen i dag er Bitcoin. Dette var også den første.

Bitcoin er en desentralisert valuta, det vil si at det er ingen som eier den. Valutaen er så godt som immun mot inflasjon og det er ingen som regulerer verdien. Verdien bestemmes derimot av tilbud og etterspørsel, altså hvor mye folk er villige til å betale for den. Noen har også omtalt Bitcoin som digitalt gull, som er begynt å bli populært å sette pengene sine i krisetider. Bitcoin ble for alvor verdensberømt da verdien steg til astronomiske høyder på slutten av 2017. Bitcoin er fremdeles den største kryptovalutaen på markedet selv om det er kommer mange konkurrenter på banen de siste årene. Nå er det også blitt mye lettere å investere i Bitcoin.

Invester smart i Bitcoin

På aksjemarkedet har man lenge kunnet investere med aksjeroboter som analyserer markedet lynraskt og investerer pengene dine for deg. Denne muligheten har du også med kryptovaluta. Det kan nemlig være ekstremt tidkrevende å skulle følge med på markedet hele tiden, og det er slitsomt å hele tiden skulle analysere når det er best å kjøpe og selge. Dette gjør roboten for deg, det viktigste er at du finner en god robot med gode resultater. Bitcoin Trader er en av de mest populære. Den investerer pengene dine for deg og analyserer markedet for å gi deg best mulige resultater.

Mange lurer på om kryptoroboter er til å stole på.  Det er alltid lurt å lese anmeldelser av de man vurderer først, men som hovedregel er de største og mest populære gjerne til å stole på når det kommer til stykket. Dette har gjort det mye lettere å investere i kryptovaluta for nybegynnere og for folk som har fått øynene opp for denne spennende investeringsmuligheten.