Spillerbeskyttelse: Undersøker tiltakene som er implementert i regulerte markeder for tryggere online casinoopplevelser

Derfor bør du velge profileringsartikler 

Posted by

I dag tenker mange at markedsføring foregår på nett og i hovedsak ved bruk av teknologi, men i denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvordan disse tingene faktisk kan kombineres med fysiske initiativer og bygge et mye sterkere brand. For selv om det digitale og teknologiske er sterkt alene, er det enda sterkere når man får muligheten til å kombinere dette med fysiske initiativer. For selv om vi i høy grad lever livene våre på nett, har det ikke gjort tilknytningen vår til fysiske ting mindre, og dette er noe du som bedrift kan utnytte.

Prioriter profileringsartikler 

Når man tenker på profileringsartikler, er det mest sannsynlig ikke utvalget i 2022 man tenker på. Kanskje man tenker mest på penner, kopper og andre småting. I dag er situasjonen en helt, helt annen og du har som bedrift mulighet til å virkelig skape spennende dynamikker med kundene dine på denne måten – eller kjøpe noe fint til de ansatte. Polo med trykk, vannflasker, sjokolade, sekker, faktisk nesten hva som helst, er tilgjengelig i dag, og dette gir deg mulighet til å skreddersy den opplevelsen du vil at ansatte eller kunder (eller begge deler) skal ha.  

Slik bruker du profileringsartikler på nett 

Profileringsartikler er ikke bare fine som gaver til ansatte eller til bruk på messer. Med dagens teknologi kan vi nemlig skape den samme følelsen av fellesskap, noe som ikke bare skaper mer glede for kundene, men som også bidrar til den lojaliteten som vil få deg til å øke sjansen for suksess på lang sikt. 

Her er noen av måtene du kan implementere profileringsartikler på nett: 

  • Gi det som en gratis gave når noen bruker over et bestemt beløp på nettsiden deres 
  • Gi det som en gratis gave til alle nye kunder hvis det er en tjeneste dere leverer. 
  • La det være en del av konkurransene dere driver på sosiale medier. Der man for eksempel kan vinne et gavekort, eller denne gratis profileringsartikkelen neste gang de bestiller. 
  • Du kan gi det med som en ekstra gratis ting for å støtte kampanjer. Dette kan være både dine egne kampanjer eller i samarbeid med andre.  
  • Du kan bruke det i samarbeid med kampanjer med influensere eller affiliates, avhengig av hva som passer best for akkurat deres profil. 

Dette er bare noe av det du kan gjøre, så la ikke dette begrense deg når det kommer til å tenke på nye og spennende muligheter for mer synlighet på nett.