Spillerbeskyttelse: Undersøker tiltakene som er implementert i regulerte markeder for tryggere online casinoopplevelser

Mobil til din bedrift

Posted by

Lurer du på om du skal få en mobil i bedriften din? Dette er noe som mange vurderer og lurer på om er den beste løsningen for dem. Og enten man er alene i bedriften sin, eller man har ansatte man også skal ha telefon til, så er det noen smarte ting man kan tenke over, for å komme frem til det beste valget for dere. Her er noen tips samlet, for at dere skal kunne komme frem til det beste abonnementet – og samtidig huske på de viktige reglene knyttet til for eksempel skatt.

Det å velge om man skal ha mobil til bedriften sin eller ikke, er noe som for de fleste har med fradrag og økonomisk gevinst å gjøre. Og her ligger det et valg man skal ta om hva som er den aller mest lønnsomme beslutningen for den situasjonen man befinner seg i. For eksempel mister man noe av fradraget sitt når man mottar en firmatelefon, fordi dette er en gode som staten også regner som en type inntekt – så dette er noe man skal ta med i beslutningen når man skal veie opp alt.

Men når man sier ja til en firmatelefon, enten man er den som driver bedriften eller mottar den som ansatt, skal man huske at dette er noe man skal ta høyde for i for eksempel selvangivelsen sin, sånn at dette blir gjort helt riktig og i henhold til de eksisterende reglene i samfunnet.

Finn det beste abonnementet for din bedrift

Det finnes utallige mobilabonnementer der ute, og det kan føles som litt av en jungel å bane seg vei igjennom, når man skal finne frem til det som vil være det aller beste valget for din bedrift. Det er mange abonnementer å velge mellom, og det at man kanskje føler seg litt overveldet, kan ofte føre til at man bare ender opp med å velge en av de aktørene man kjenner best – en av de største på markedet, uten at dette kanskje er verken det beste eller det billigste tilbudet.

Det å danne seg oversikt over hvilke muligheter som finnes er et veldig bra sted å begynne, for det er gjennom å sammenligne de forskjellige mot hverandre, at man i virkeligheten kan som vil være det beste valget. Dette er for eksempel ting som styres av de parameterne som er viktige for akkurat deres bedrift. Her er noen av de tingene som er viktige å ta stilling til. Sammenlign derfor for eksempel disse fra de forskjellige leverandørene:

  • Hvor mye data er det reelt sett behov for til firma-abonnementene?
  • Har dere mange reiser til utlandet, og i den forbindelsen behov for data eller nettverk på reise?
  • Vil rollover være en ting som er viktig for bedriften – i så fall er dette noe som er bra å tenke over i forbindelse med det samlede mengden data det er behov for.
  • Hvor mange abonnement er det behov for? Dette kan ofte bidra til en bedre pris hvis man kan smale flere abonnementer eller under andre omstendigheter bestille i større volum.