Anmeldelse av den nye appen Bitcoin Era

Anmeldelse av den nye appen Bitcoin Era

Posted by

Selv om det begynner å bli et par år siden Bitcoin virkelig slo an og tok over alle overskrifter, er det fremdeles mye snakk om kryptovalutaen. I denne artikkelen skal vi introdusere deg for en ny app som fungerer som et hjelpemiddel for å forstå markedet Bitcoin befinner seg på.


Denne appen skal altså gjøre det enklere for deg å handle med Bitcoin slik at du kan selge og kjøpe kryptovalutaen på best mulig tidspunkt. Kan dette tilbudet være like godt som det høres ut eller er det for godt til å være sant? Les videre for å finne svaret.

Hvordan fungerer den?

Bitcoin Era er altså en slags robot som rett og slett kjøper Bitcoin for deg når prisen er lav og selger dem igjen når prisen er høy. Denne appen gjør det faktisk for deg slik at du ikke trenger å følge med på markedet selv. Takket være algoritmer og kunstig intelligens skal den ifølge kilder kunne generere store overskudd til brukerne hver eneste dag. Det er ikke sikkert hvor pålitelig denne påstanden er, men vi har tatt en nærmere titt på appen.

Først og fremst vil vi gjerne fortelle at vi har konkludert med at dette ikke er svindel og at dette er et fungerende hjelpemiddel som ikke forsøker å lure deg for penger. Likevel er det greit å påpeke at du må gjøre et minimumsinnskudd på 250 dollar. Utover dette beløpet er det ingen begrensninger, men husk at det kan være greit å starte med et lavt beløp og heller øke beløpet når du føler at du har litt mer kunnskap rundt programvaren. På den måten slipper du å gå på en smell og gjøre noe du ikke mente og gjøre. Og husk alltid; ikke bruk mer enn du har råd til å miste.

Hvilke fordeler er det ved å bruke appen?

Takket være denne kunstige intelligensen og algoritmene har denne appen en suksessrate på 87%. Du kan selv velge om du ønsker at appen automatisk skal gjøre handel for deg eller om du kun ønsker at den skal si ifra når tidspunktet er inne. Dette er en funksjon vi liker godt ettersom det dermed er lettere for forbrukerne å velge den funksjonen de selv er mest komfortabel med. Det er kanskje ikke alle som synes det er like fristende at en robot skal investere pengene dine uten at du merker det. På den andre siden er det kanskje mange som synes at det er deilig ettersom de da ikke trenger å styre med det selv.

Uansett hvilken funksjon du velger så får du en helt klar fordel ved bruk av denne appen. Du trenger altså ikke å følge med på markedet til enhver tid og du trenger heller ikke å bruke tid på å analysere markedet. Du kan dermed spare både tid og krefter og kanskje gjør det også at du kan gjøre bedre handler enn det du hadde gjort dersom du analyserte markedet på egenhånd. Selv om dette selvfølgelig høres kjempefint ut vil vi gjerne også påpeke at du ikke er garantert noe avkastning selv om sjansene er bedre.